Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului

,

Festivalul care a lansat nume mari ale muzicii romanesti va avea loc pe 13 si 14 august, la Gradina de vara Amara, de la ora 18:30; accesul publicului este gratuit în ambele zile de desfăşurare a evenimentului.


In articol:

Ajuns la cea de-a 54-a editie, Festivalul „Trofeul Tinereţii” Amara îsi redeschide porţile iubitorilor de muzică şi îşi continuă misiunea de a promova tinere talente. Evenimentul va avea loc pe 13 si 14 august, de la ora 18:30, la Gradina de vara Amara (Ialomita).  

Anul acesta, pe scena festivalului se vor afla ca şi pana acum nume sonore ale muzicii românesti. Delia, trupa Taxi, Mario Fresh, Kaira vor fi alături de cei prezenti la festival. Juriul acestei ediții este compus din Horia Moculescu, Adrian Romcescu,         Cristian Obrejan, Andreea Andrei și Mihaela Teodorescu. Prezentatorul acestei editii este Adrian Bucur.

Trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022

Ediția din acest an se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 13-14 august 2022, astfel: în prima zi a festivalului se va desfășura competiția tinerilor cuvârste între 16 și 25 ani, etapă în care concurenții urcăpe scena acompaniați live de orchestra condusă decompozitorul lonel Tudor, urmând ca seara să fie încheiată de concertul Deliei și de Kaira.

Ultima zi a Festivalului „Trofeul Tinereții“ este dedicată Galei Laureaților, când va fi rândul celor de la Taxi și Mario Fresh să încânte publicul.

Scena Festivalului „Trofeul Tinereții “ Amara a constituit rampa de lansare pentru numeroși artiști recunoscuți astăzi la nivel național, dintre care amintim:Mihaela Runceanu - câștigătoarea Trofeului în anul1976, Angela Ciochină- câștigătoarea Trofeului în anul1975, Mirela Voiculescu Fugaru, Laura Stoica, Anca Țurcașiu, Manuela Fedorca, Pepe, Luminița Anghel, Cristina Spătar, Lili Sandu, Annes.  

Începând cu anul 2014, Festivalul se bucura de orchestra „extrasă” din Big-Bandul Radio, cu compozitorii lonel Tudor și Andrei Tudor în componență.

Organizatorii acestui eveniment artistic național sunt Consiliul Local Amara, Consiliul Județean lalomița, prin Centrul Cultural „lonel Perlea“ lalomița, și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale lalomița, instituții care susțin și promovează muzica ușoară românească prin acest Festival — concurs,de  interpretare a muzicii ușoare românești

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine sunt pensionarii care vor trebui să-și plătească contribuția pentru sănătate. Vezi cum se calculează plata CASS

FOTO | Ambasada ucraineană de la Praga a fost vandalizată cu vopsea roşie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Parlamentarilor nu le mai ajung salariile, în timp ce românul de rând strânge cureaua:”Noi vrem pâine, ei ne dau circ”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies