Bat clopote de nuntă pentru Bursucu! Cum a fost surprins prezentatorul TV în ziua nunții ”Ginerică e gata”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 oct 2023, 14:34

Zi mare pentru îndrăgitul prezentator! Bursucu și iubita lui, Andreea, se căsătoresc astăzi. Cei doi își vor uni destinele după 11 ani de relație.

Nuntă mare în familia Kanal D. Prezentatorul emisiunii ”Roata norocului” se va căsători, astăzi, cu aleasa inimii sale, femeia care i-a dăruit și o fetiță. Bursucu și Andreea vor face cununia civilă și religioasă în aceeași zi.

Bursucu s-a pregătit intens pentru marele eveniment

Nunta va avea loc la Constanța, iar la marele eveniment vor lua parte membrii familiei, prietenii și colegii îndrăgitului prezentator.

Vizibil emoționat, Bursucu și-a început ziua la salon, potrivit ultimei postări făcute de vedeta Kanal D pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Bursucu si Andreea, lună de miere în Dubai

Adrian Cristea, alias Bursucu, a apelat la ajutorul unui bun prieten, fiind recunoscut drept hair-stylistul vedetelor. Prezentatorul a vrut să fie la înălțimea evenimentului și să arate impecabil în ziua cea mare.

”Ginerică e gata. Frumos. Să începem”, a fost mesajul transmis de Bursucu pe contul său de Instagram, în secțiunea Instastory.

Citește și: Cum arătau Bursucu și Ana-Maria Barnoschi în copilărie! Puțini îi vor recunoaște pe renumiții prezentatori de la „Roata Norocului”

Sunt ultimele ore de burlăcie pentru îndrăgitul prezentator, până în momentul în care o va lua de soție pe mama fetiței sale.

Marele eveniment este așteptat cu nerăbdare și de fetița cuplului. Prezentatorul a postat un video cu Anays, seara trecută, în care aceasta spune ” Tati...mai ai o zi și o să fii ”MIRES ”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

Bursucu și Andreea își vor petrece luna de miere în Dubai

După marele eveniment, Bursucu și Andreea vor pleca în Dubai, acolo unde vor petrece luna de miere. Cei doi au mai mers în vacanță în Dubai și au avut parte de o experiență plăcută, motiv pentru care l-au ales și ca destinație pentru luna de miere.

Citește și: Bat clopotele de nuntă! Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend! Ce i-a urat Ana-Maria Barnoschi colegului său de la “Roata Norocului”

" Ne simțim binecuvântați că trăim aceste momente, ne-am gândit să ne petrecem luna de miere într-un loc magic și suntem nerăbdători să ajungem în Dubai.  Am mai fost acolo împreună și ne-am simtit extraordinar, cand am venit cu propunerea sa ne întoarcem acolo, Andreea a fost încântată" a spus Bursucu.

Citește și: Atmosferă pariziană la "Roata Norocului"- Alexandru Abagiu și Alexandra Ungureanu, invitații ediției de duminica acesta

Cei doi s-au cunoscut pe când Bursucu avea 25 de ani, iar Andreea trecea printr-o perioadă grea datorată decesului partenerului său. Deși părea o relație de vară, iar viitoarea lui soție era destul de sceptică, Bursucu și-a făcut curaj și a sărutat-o, iar de atunci a început totul.

Citește și: Doi norocoși! Bursucu, Ana-Maria Barnoschi si secretul bucuriei inepuizabile

Andreea și Bursucu au o relație de 11 ani și reprezintă unul dintre cele mai fericite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Pe Bursucu îl puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 20:00, prezentând alături de Ana-Maria Barnoschi cel mai iubit show concurs,  “Roata Norocului”, la Kanal D.