Doi norocoși! Bursucu, Ana-Maria Barnoschi si secretul bucuriei inepuizabile

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 oct 2023, 17:16
Foto(6)

Cu o energie inepuizabilă, umor și abilitatea de a aduce bucurie în inimile telespectatorilor, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi se remarcă drept unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori TV din România.

Emisiunea "Roata Norocului", difuzată în fiecare duminică, la 20:00, la Kanal D, ii aduce pe cei doi în casele telespectatorilor si, odată cu ei, o bucurie ‘contagioasă’. Cei doi spun despre ei înșiși ca si-au păstrat intacta capacitatea de a se bucura exact ca in copilărie si nu este de mirare ca se fac atât de iubiți de publicul larg.

Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, secretul bucuriei inepuizabile

Bursucu (Adrian Cristea) a fost un copil obișnuit, dar cu visuri uriașe și o energie debordantă. Încă e mic, părinții săi l-au încurajat să exploreze diverse domenii; a început să cânte și să studieze pianul, activități care l-au captivat și i-au oferit o direcție creativă în viață. Talentul său pentru divertisment și dragostea pentru muzică și artă au fost cultivate în acei ani frumoși.

"Eu am fost un copil ca toți ceilalți, am fost și cuminte, dar făceam și năzdravănii. Am muncit de mic. Părinții m-au dus la <Palatul Copiilor> unde cântam, făceam pian. Avem multe activități și nu aveam timp să fac multe prostii. Între timp, m-am maturizat, acum sunt la rândul meu tată, dar mi-am păstrat bucuria, veselia copilului de altădată și îmi place să rad și să le aduc zâmbetul pe chipul celor din jur.

În Anays regăsesc bucuria de a cânta, de a dansa, de a recita poezii, de face teatru, de a fi artist ", spune Bursucu despre momentele din copilărie si cum se răsfrâng acum asupra lui.

Ana-Maria Barnoschi a fost  si ea un copil cu pasiuni artistice. A iubit dansul încă de la o vârstă fragedă, iar acest lucru a contribuit la dezvoltarea personalității sale.

" La maturitate sunt mai puțin ascultătoare, nu îmi place să mi se spună ce să fac, dar am păstrat timiditatea din copilărie. Acum încerc să mă bucur de fiecare moment, profit de tot ceea ce trăiesc, inclusiv în emisiune, și mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă. Dacă am fi serioși tot timpul, nu ne-am mai bucura de nimic. Viața nu trebuie luată de fiecare dată în serios; uneori e bine să ne mai și jucăm cu ea, asemenea unui copil ”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ana-Maria Barnoschi face dezvăluiri din vacanță! Unde a plecat vedeta: „Unul dintre cele mai frumoase orașe”

Pasiunile lor din copilărie și energia pozitivă i-au condus pe Bursucu și Ana-Maria Barnoschi în lumea televiziunii. Cei doi au reușit să aducă o combinație unică de talent și carismă în emisiunea "Roata Norocului."

Sunt recunoscuți pentru chimia uluitoare pe ecran, pentru momentele pline de umor și pentru abilitatea lor de a conecta cu publicul. Cei doi prezentatori pot fi urmăriți in fiecare duminica, de la ora 20:00, in noul sezon al emisiunii “Roata Norocului”.

Citește și: "Roata Norocului" revine duminica aceasta cu un sezon plin de surprize și umor! Connect-R și Johny Romano deschid noul sezon, în stil italian