„Andreea nu a bănuit nimic!” Bursucu a dezvăluit cum a decurs momentul în care a cerut-o de soție pe iubita sa. S-a întâmplat chiar de ziua ei | EXCLUSIV

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2023, 09:08

Bursucu a dezvăluit recent cum a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Andreea! „Eu planificasem sa fac acest lucru, aveam inel si tot ce trebuie!” Momentul cu pricina a fost unul plin de emoții și romantism!

Bursucu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV din România. Acesta a devenit cunoscut mai întâi datorită pasiunii sale pentru dans, iar apoi a descoperit televiziunea și s-a bucurat de mare succes. Dincolo de cariera fulminantă, Bursucu este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită pe care o adoră și in curând el si iubita lui se vor căsători. 

Bursucu a dezvăluit cum a decurs momentul în care a cerut-o de soție pe iubita sa

Bursucu este un familist convins și se dedică trup și suflet partenerei sale de viață și celor două fiice ale lor, pe care le copleșesc cu atenția și iubirea lor. Celebrul prezentator TV și iubita lui, Andreea, trăiesc o superbă poveste de dragoste de mai bine de zece ani și petrec momente prețioase în familie.

În urmă cu câteva luni, Bursucu a dezvăluit că anul acesta se va căsători cu Andreea, însă nu a transmis atunci și dată la care va avea loc fericitul eveniment.

Citește și: Exclusiv! Bursucu despre accidentul care ar fi putut să-l lase paralizat pe viață de la gât în jos: "Nu mai simțeam nimic. M-aș fi chinuit tot restul vieții ca Mihăiță Neșu"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De curând, îndrăgitul prezentator a anunțat că pe data de 14 octombrie 2023 el și iubirea vieții lui își vor uni destinele și deja se pregătesc intens pentru organizarea nunții. Întrebat recent cum a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Bursucu a mărturisit că a așteptat acel moment de zece ani și că a fost unul frumos și plin de emoții și romantism. Acesta a povestit cum a decurs cererea în căsătorie.

„A fost un moment așteptat de peste 10 ani! A fost frumos, s-a întâmplat de ziua ei, anul trecut! Ne aflăm cu prietenii noștri cei mai dragi, nașii noștri, pe o barcă, ii sărbătoream ziua și am luat decizia să o cer de nevasta atunci. Eu planificasem să fac acest lucru, aveam inel și tot ce trebuie, însă Andreea nu a bănuit nimic!”,  a

declarat Bursucu, în exclusivitate pentru kanald.ro

Citește și: Cum se comportă Bursucu în relația cu Andreea. Prezentatorul TV și-a recunoscut toate defectele: „Ne-am și despărțit la un moment dat”