Bursucu' se căsătorește! Când va avea loc căsătoria cu aleasa inimii sale, Andreea

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 sep 2023, 19:24

„Mă însor pe 14 octombrie”. Bursucu' se pregătește de cea mai frumoasă zi din viața lui

Sursa: Captură YouTube

Bursucu', invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, a vorbit despre viitoarea sa soție și cum s-au cunoscut. Alături de Jean de la Craiova, acesta a făcut marele anunț al toamnei.

Bursucu', unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, s-a făcut remarcat în emisiunea „Teo Show", acolo unde avea rolul de co-prezentator, alături de faimoasa Teo Trandafir.

Bursucu' a fost invitat la „Fiță cu Adiță” alături de Jean de la Craiova și a făcut marele anunț!

Bursucu' se însoară în octombrie cu aleasa inimii

„În toamnă, în octombrie, a nostru se însoară!”, a fost anunțul făcut de Adiță, care l-a dat de gol pe Bursucu'.

Bursucu’, se căsătorește cu aleasa inimii sale, Andreea, toamna aceasta. Data este stabilită! 

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

După o relație de mai bine de un deceniu cu aleasa inimii, Bursucu' are împreună cu iubita sa și doi copii, iar acum urmează să spună „DA” în fața altarului, unde își vor uni

destinele.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cea mai tare și așteptată nuntă a anului va avea loc pe 14 octombrie 2023. 

Ce l-a sfătuit Jean de la Craiova pe prietenul său, înainte de nuntă

Jean, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească și căsătorit de mai bine de 23 de ani, i-a oferit câteva sfaturi prietenului său, legate de viața de familie. 

„Surprize cât se poate de dese în familie, noutăți, surprize frumoase familiei, să vii cu ceva nou, s-o surprinzi tot timpul ”, i-a spus acesta, invitat de asemenea în cadrul emisiunii. 

Tot Jean a mai adăugat că e bine să îți și vrăjești soția, „anumită vrăjeală fiind bună”, însă trebuie să fie atent, deoarece femeile află tot și nu mai pot fi păcălite atât de ușor.

Citește și: Bursucu nu a așteptat toamna să numere bobocii “A fost o nebunie!”

Întrebat cum și-a cunoscut aleasa inimii, prezentatorul TV a spus că s-a întâmplat fix în urmă cu 11 ani, în parcul în care filmau cei trei emisiunea în prezent.

„Acum 11 ani, fix aici în parcul acesta lângă care ne aflăm. Am văzut-o când cobora pe scări și am început să mă interesez despre ea”, a

mărturisit vedeta.