Cum a ajuns Ana Maria Barnoschi să lucreze în televiziune. Detaliul pe care l-a făcut public abia acum

Author: Diana Ghita
Actualizat: 14 apr 2024, 03:40

Întrebare de la fani pentru Ana Maria Barnoschi: ,,Cum ai ajuns în televiziune?''

Sursa: Facebook

Ana Maria Barnoschi răspunde întrebărilor adresate de către urmăritorii ei de pe Instagram. Aceasta dezvăluie cum a intrat în televiziune.

Ana Maria Barnoschi prezintă, împreună cu Bursucu', emisiunea Roata Norocului, difuzată pe Kanal D România.

Citește și: Bursucu nu a așteptat toamna să numere bobocii “A fost o nebunie!”

Cum a intrat vedeta în televiziune

Ana-Maria Barnoschi s-a făcut remarcată în rândul publicului din România începând cu anul 2012, când s-a implicat în primul sezon al emisiunii „Roata Norocului" împreună cu Liviu Vârciu.

După succesul obținut în urma numeroaselor sezoane, în care a captivat publicul prin intermediul râsului ei inconfundabil, talentului actoricesc și abilităților sale de dans, ea a devenit parte din echipa emisiunii „Bingo România",  dar și din cea a emisiunii „WOWBiz", unde a avut un rol special, cel al Agentului WOWBlitz.

În urma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, lansată de vedetă pe pagina ei de Instagram, ea a fost întrebată despre cum a intrat în televiziune.

Aceasta relevă faptul că a intrat în această lume la vârsta de 19 ani, după ce a participat la un casting, unde a fost acceptată.

,,Pe la vârsta de 19 ani am fost la un casting, după care am fost la un interviu, după care m-au sunat să-mi spună că am luat castingul. Și așa am intrat în televiziune.”, mărturisește Ana Maria într-un story, pe pagina ei de Instagram

Ana-Maria Barnoschi este recunoscută drept una dintre cele mai vesele și spontane apariții de la televizor, care impresionează telespectatorii cu talentul său actoricesc. Acesta este pus în valoare nu doar în rolurile de la ,,Roata Norocului", ci și în producții precum ,,O vecină de coșmar", difuzată de Kanal D România la sfârșitul anului 2020.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Bucurie fără margini aseară, la Roata Norocului! Cristina Gabriela Smarandache, o studentă din Ploiești, a câștigat mult râvnita mașină!

Cum s-a îngrășat prezentatoarea

În sesiunea de întrebări lansată de vedetă, ea a mai fost întrebată cum a reușit să se îngrașe. Această întrebare a stârnit mirarea Anei Maria, care spune că nu primește în fiecare zi genul acesta de întrebări.

,,E o întrebare pe care n-o primesc prea des, asta pentru că, în general, întrebările sunt: ,,cum te menții?” sau ,,ce mănânci?”. Dar asta: ,,cum te-ai îngrășat”… nu m-am îngrășat! N-am reușit să iau nici măcar 200 de grame. Reușesc să mai pun pe mine când mai merg la sală, constant, un kg, să zic, maxim două, dar cam atât.”, a mai spus Ana Maria în story-ul de pe Instagram.

De asemenea, ea mai susține că: ,,Orice și oricât aș mânca, mă mențin la aceleași kg, singurul lucru care m-a ajutat să mai iau în greutate a fost sala, dar asta dacă mă țin constant câteva luni. De 3 ori pe săptămână să ajung la sală, să mă țin constant, să mănânc cât de cât regulat și reușesc să iau maxim 2 kg. Nu cred că am reușit niciodată să iau mai mult de 2 kg.”

Totodată, o altă curiozitate a fanilor este legată de animalul preferat al Anei. Aceasta mărturisește că, în general, ea este o iubitoare de animale. Însă, s-a îndrăgostit de marmote și lemuri la grădina zoologică din Barcelona, unul dintre orașele pe care vedeta le-a vizitat.

Citește și: Ce mănâncă Lavinia Pîrva în vacanță! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei perfecte