Ce l-ar deranja la culme pe Bursucu' la iubita lui! „Mi se pare cel mai urât lucru”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 03 sep 2023, 13:49

Ce l-ar deranja la culme pe Bursucu' să facă soția lui! „Mi se pare cel mai urât lucru”

Sursa: Captură YouTube/Libertatea

Bursucu', invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, a vorbit despre viitoarea sa soție și cum s-au cunoscut. Alături de Jean de la Craiova, acesta a făcut marele anunț al toamnei, dar a vorbit și despre lucrurile care l-ar deranja la partenera de lângă el.

După mai bine de 10 ani de relație, Bursucu a cerut-o în căsătorie pe iubita sa anul trecut, în luna lui Moș Crăciun, iar acum se pregătesc de cea mai așteptată nuntă a toamnei lui 2023. 

Ce l-ar deranja la culme pe Bursucu' la soția sa

Invitat la „Fiță cu Adiță”, alături de Jean de la Craiova, vedeta TV a vorbit despre cum s-a cunoscut cu viitoarea sa soție, dar și despre lucrurile care l-ar deranja la culme dacă s-ar întâmpla în relația lor.

Citește și: Cum a ajuns Ana Maria Barnoschi să lucreze în televiziune. Detaliul pe care l-a făcut public abia acum

„Să avem un scandal în public. Mi se pare cel mai urât lucru. Este oribil. Prefer să-mi spui „hai să mergem, sunt obosită”, a mărturisit acesta.

Când se însoară Bursucu' 

„În toamnă, în octombrie, a nostru se însoară!”, a fost anunțul făcut de Adiță, care l-a dat de gol pe Bursucu'.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

După o relație de mai bine de un deceniu cu aleasa inimii,  Bursucu'  are împreună cu iubita sa și doi copii, iar acum urmează să spună „DA” în fața altarului, unde își vor uni destinele.

Cea mai tare și așteptată nuntă a anului va avea loc pe 14 octombrie 2023. 

Întrebat cum și-a cunoscut aleasa inimii, prezentatorul TV a spus că s-a întâmplat fix în urmă cu 11 ani, în parcul în care filmau cei trei emisiunea în prezent.

„Acum 11 ani, fix aici în parcul acesta lângă care ne aflăm. Am văzut-o când cobora pe scări și am început să mă interesez despre ea”,  a mărturisit vedeta.

Jean, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească și căsătorit de mai bine de 23 de ani, i-a oferit câteva sfaturi prietenului său, legate de viața de familie. 

„Surprize cât se poate de dese în familie, noutăți, surprize frumoase familiei, să vii cu ceva nou, s-o surprinzi tot timpul  ”,

i-a spus acesta, invitat de asemenea în cadrul emisiunii.