Exclusiv! Bursucu despre accidentul care ar fi putut să-l lase paralizat pe viață de la gât în jos: "Nu mai simțeam nimic. M-aș fi chinuit tot restul vieții ca Mihăiță Neșu"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2023, 01:10

Bursucu, dezvaluiri despre accidentul care ar fi putut sa il lase paralizat pe viata

Sursa: Captură YouTube

Prezentatorul TV a povestit despre un incident care ar fi putut sa il lase imobilizat pe viata.

Bursucu încă are fiori pe sira spinării atunci când povestește despre accidentul pe care l-a suferit în urma cu mai mulți ani pe când se afla în corpul de balet al unei emisiuni. Prezentatorul TV ar fi putut rămâne paralizat după o săritură a unui coleg al cărui posterior i-a picat fix în cap, moment în care Bursucu nu a fost încordat, cauzandu-i nefericitul accident în zona cervicala.

Bursucu, la un pas sa ramana paralizat pe viata

Citeste si: Dan Negru, reacție fermă după declarațiile Deliei care au stârnit controverse in mediul online: "E josnică întrebarea "de ce nu aveți copii?"

"A avut loc un mic accident, de fapt a fost mic în sine, ce a urmat a fost mai tragic. Nu se așteptă nimeni să se întâmple așa ceva.

Băieții trebuia să facem un cerc, fetele erau în mijlocul cercului, se deschidea cercul și unul dintre băieți trebuia să sara peste mine și să ajungă în mijlocul fetelor. În momentul când a bătut cu mâinile pe mine să sara, el n-a avut loc, așa că a calculat să sara intre mine și fete, însă fundul lui a venit fix în capul meu,
a dezvaluit Bursucu pentru  wownews. M-a prins moale și mi-a trăznit cervicala în cădere.
Am leșinat, dar m-am trezit cu medicii lângă mine, mi-au zis să nu mă mișc pentru că exista risc de fisura de coloana, ceea ce însemnă paralizie de la gât în jos, așa a pățit și Mihaita Nesu. Într-adevăr, era o fisura pe coloana, dar medicul mi-a zis că atunci când eram mic, am mâncat mult caca. Eram la 1 mm să nu mai mișc de la gât în jos.
Adică mă chinuiam tot restul vieții cum se chinuie mulți în situația asta, nu am avut voie doua săptămâni să mă mișc din pat, după doua săptămâni mi s-au atrofiat mușchii, la o luna și jumătate am ajuns la control, mi s-a dat gulerul jos și am început un program de recuperare destul de complicat. Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci..."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bursucu, sase luni de recuperare dupa accident

Bursucu a mai dezvăluit că cea mai grea parte a fost recuperarea și momentul când i s-a dat gulerul jos pentru că nu reușea să își întoarcă capul, ci se întorcea cu tot corpul atunci când cineva îl striga. Prezentatorul TV recunoaște că încă mai are dureri în zona respectiva și nici nu a respectat cu strictețe ce au zis medicii.

După șase luni s-a întors la dans, iar una dintre persoanele care a fost alaturi de el, a fost Teo Trandafir. Inclusiv toți colegii din corpul de balet.

 

 

Taguri: