"Roata Norocului" revine duminica aceasta cu un sezon plin de surprize și umor! Connect-R și Johny Romano deschid noul sezon, în stil italian

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 oct 2023, 14:55

Prima ediție a noului sezon, difuzata duminică la ora 20:00, va fi o adevărată explozie de talent și distracție. Connect-R și Johny Romano.

Cu o abordare proaspătă, noul sezon al emisiunii “Roata Norocului”, care începe duminică, la 20:00, la Kanal D, promite să conducă telespectatorii într-o călătorie fascinantă prin inima Italiei, într-un decor plin de umor și surprize.

Îndrăgita emisiune "Roata Norocului" revine duminica aceasta cu un nou sezon

"După atâtea ediții făcute în stil românesc, am decis că <Roata> trebuie să se schimbe un pic, așa că se pleacă prin lume.

In fiecare editie vom ajunge, imaginar, în altă țară.  Omul cât trăiește învață si se aplică si la noi această zicală. Aici (la <Roata Norocului>) lumea se îmbogățește, cu premii, cu mașini, cu bani, dar trebuie sa ne îmbogățim si cultural… Italia este prima noastră “destinație”. Aducem <Fontana di Trevi> în platou", spune Ana-Maria Barnoschi.

"Avem de dat o mulțime de premii, o mașină nou nouță, si bineînțeles toată vitrina cu produse electronice si electrocasnice! Vă așteptăm alături de noi, să ne distram <călătorind> si câștigând!",  a adăugat Bursucu.

Prima ediție a noului sezon Roata Norocului", difuzata duminică la ora 20:00, va fi o adevărată explozie de talent și distracție. Connect-R și Johny Romano, doi artiști foarte iubiți de marele public, vor fi invitații speciali ai acestui nou sezon. Cei doi vor face spectacol, vor aduce energia și vor învârti Roata pentru a ajuta o familie aflată în dificultate.

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, vacanță alături de mama sa, în insula Creta “Mâncarea în Grecia este excelentă, și mi-am propus să învăț și eu să fac tzatziki"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Emisiunea va oferi telespectatorilor o incursiune în cultura italiană, explorând tradițiile, limba, muzica, specificul culinar și personalitățile Italiei. Până și pedepsele pentru concurenții emisiunii vor fi în ton cu atmosfera italiană.

 Ediția de duminică a emisiunii "Roata Norocului" va aduce și momente cu adevărat emoționante. Unul dintre concurenți va dona toate punctele câștigate într-o rundă, unei familii aflate în dificultate. Gestul nobil este primit cu aplauze de publicul prezent în platou, si demonstrează generozitatea și umanitatea care definesc acest show, prin participanții săi.

Nu ratați prima ediție a noului sezon "Roata Norocului", duminică, 8 octombrie, la ora 20:00, pentru o seară de divertisment, cultură și umor în stil italian. Emoții, premii și surprize garantate!

Citește și: „Andreea nu a bănuit nimic!” Bursucu a dezvăluit cum a decurs momentul în care a cerut-o de soție pe iubita sa. S-a întâmplat chiar de ziua ei| EXCLUSIV