Ana-Maria Barnoschi, vacanță alături de mama sa, în insula Creta “Mâncarea în Grecia este excelentă, și mi-am propus să învăț și eu să fac tzatziki"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 18 sep 2023, 14:59
Foto(7)

Ana Maria Barnoschi, vedeta Kanal D de la “Roata Norocului”, a plecat în vacanță împreună cu mama sa, în insula grecească Creta.

Ana Maria Barnoschi, vedeta Kanal D de la “Roata Norocului”, a decis să își ia o scurtă pauză de la agitația cotidiană și să se bucure de o vacanță minunată alături de mama sa, în insula grecească Creta. Această destinație fermecătoare le-a oferit oportunitatea perfectă Anei Maria și mamei sale de a-și petrece timpul într-un cadru natural idilic și de a se bucura de liniște și relaxare.

Citește și: Ce l-ar deranja la culme pe Bursucu' la iubita lui! „Mi se pare cel mai urât lucru”

Ana Maria Barnoschi, despre vacanța cu mama sa

  "Am ales să merg câteva zile în Grecia, în Creta, împreună cu mama, pentru a avea puțin timp pentru noi două. A fost o alegere bună și o destinație potrivită pentru această perioadă, am avut o vreme minunată.

Ne-am plimbat, am vizitat puțin sudul insulei, am făcut și plajă, ne-am și relaxat. Mâncarea în Grecia este excelentă, și mi-am propus să învăț și eu să fac tzatziki", a povestit frumoasa vedeta.

Citește și: Cum a ajuns Ana Maria Barnoschi să lucreze în televiziune. Detaliul pe care l-a făcut public abia acum

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

  Ana Maria Barnoschi și mama sa au luat o scurtă pauză din activitățile lor obișnuite pentru a se bucura de această călătorie plină de emoție și descoperiri.

Una dintre plimbările care au impresionat-o pe Ana Maria a fost vizita la insula Spinalonga, cunoscută și sub numele de "Insula Leprosilor".

Cum arata Ana-Maria Barnoschi in costum de baie! Vedeta Kanal D a facut senzatie la piscina cu silueta ei perfecta de dansatoare

" Deși nu au mai rămas decât ruinele, peste care au crescut haotic plante și mărăcini, cândva aici a fost viață...

O viață condamnată la moarte. Pentru mine a fost mai puțin importantă istoria trecerii acestui loc de la fortăreață militară venețiană și apoi otomană la loc de exil, cât drama umană colectivă pe care această fâșie rotundă de pământ a< găzduit-o>. A fost o experienta tulburatoare pentru mine",  a povestit vedeta.

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, surpriză uriașă din partea lui Bursucu!

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!