“Roata Norocului” este un format de televiziune internaţional de succes, care a făcut istorie în întreaga lume și care a cucerit și publicul din România.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi le aduc celor din fața micilor ecrane buna-dispoziție, iar concurenților, premii uriașe.

De la electronice, electrocasnice, vacanțe, premii în bani și până la marele premiu, o mașină nou-nouță, toate acestea îi așteaptă pe concurenții gata să rezolve enigmele puzzle-ului. Vedetele au ocazia să dea o mâna de ajutor în favoarea unor familii puse la încercare de soarta, iar distracția, glumele, muzică bună își fac mereu cu ușurință loc pe platoul de la “Roata Norocului”.

Emisiunea este foarte iubită și pentru că are aceasta componenta socială puternică: vedetele invitate să concureze în emisiune își pun la bătaie abilitățileși își încearcă norocul pentru oameni care au nevoie de ajutor. Premii constând în electrocasnice, piese de mobilier, televizoare, laptopuri, telefoane si nu in ultimul rand mult ravnitele autoturisme i-au bucurat pe zecile de castigatori, dar si pe cei care au nevoie de sprijin.  

Spectacolul total le aduce celor din fata micilor ecrane si momente extrem de amuzante, precum şi muzica bună interpretată de band-ul emisiunii. Cu talent actoricesc, Ana-Maria Barnoschi interpretează cu umor o serie de personaje în stransă legatură cu puzzle-ul caruia concurentii trebuie să îi găsească soluţia.

 Roata norocului se învârte în continuare la Kanal D şi vine în faţa celor din fata micilor ecrane cu voie bună, distracţie şi premii, într-un show total.