Bat clopotele de nuntă! Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend! Ce i-a urat Ana-Maria Barnoschi colegului său de la “Roata Norocului”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 13 oct 2023, 12:30

Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend!

Sursa: Captură KANAL D

Pentru Bursucu, unul dintre prezentatorii emisiunii concurs “Roata Norocului”, de la Kanal D, se deschide o nouă pagină de emoții și surprize, de data aceasta în afară platoului de televiziune. "Roata Norocului" a devenit un nume familiar în casele din întreaga țară, iar serile de duminică au devenit un reper al distracției pentru mulți dintre români. Cu o combinație de divertisment, noroc și talent, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi au reușit să aducă un strop de magie în viețile a milioane de telespectatori.

Însă, norocul lui Bursucu nu se oprește doar pe micul ecran. Viața sa personală strălucește cu aceeași intensitate ca și cariera sa publică. Roata s-a învârtit favorabil în viața sa, aducându-i nu doar celebritate, ci și fericirea pe plan personal. Trăiește o iubire ca-n filme alături de jumătatea sa și este un tată fericit și împlinit. Iar în acest weekend vor bate clopotele de nuntă pentru îndrăgitul prezentator și aleasa inimii sale.

Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend

Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială șpentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos! ”, a declarat Bursucu.

Citește și: „Andreea nu a bănuit nimic!” Bursucu a dezvăluit cum a decurs momentul în care a cerut-o de soție pe iubita sa. S-a întâmplat chiar de ziua ei| EXCLUSIV

             De la nunta celebrului prezentator, care va avea loc sâmbăta aceasta, nu putea lipsi colega sa de emisiune, Ana-Maria Barnoschi. Aceasta s-a bucurat enorm pentru colegul și prietenul alături de care a făcut atâția oameni fericiți la “Roata Norocului”.

“Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru "Roata Norocului", ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre. Le doresc tot binele din lume și o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special și plin de magie ca și show-ul nostru",  a spus Ana-Maria Barnoschi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ana-Maria Barnoschi face dezvăluiri din vacanță! Unde a plecat vedeta: „Unul dintre cele mai frumoase orașe”

Nunta celebrului prezentator va avea loc la Constanța, cununia religioasă și cea civilă  urmând să aibă loc în aceeași zi. 

Celebrului prezentator de la “Roata Norocului” îi vor fi alături familia, colegii, prietenii apropiați.

Pe Bursucu îl puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 20:00, prezentând alături de Ana-Maria Barnoschi cel mai iubit show concurs,  “Roata Norocului”, la Kanal D.