Cum arătau Bursucu și Ana-Maria Barnoschi în copilărie! Puțini îi vor recunoaște pe renumiții prezentatori de la „Roata Norocului”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 oct 2023, 15:56

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi

Sursa: Instagram

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi se află printre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi au câștigat inimile telespectatorilor încă de la primele lor apariții în emisiunea „Roata Norocului”, difuzată la Kanal D, în fiecare duminică, de la ora 20:00.

Cum erau Ana-Maria și Bursucu în copilărie

Cei doi prezentatori fac senzație de fiecare dată când apar pe micile ecrane, având o energie și un simț al umorului de neegalat.

Astfel, emanând constant energie pozitivă, ei reușesc să binedispună publicul larg, care îi îndrăgește pentru felul lor de a fi.

Secretul lui Bursucu și al Anei-Maria Barnoschi este că, deși anii au trecut rapid peste ei, în sufletele lor, aceștia au rămas optimiști și entuziaști, exact ca în copilărie. Ba mai mult, prezentatorii au mărturisit că au ajuns unde și-au propus chiar prin energia lor pozitivă.

„Încerc să mă bucur de fiecare moment, profit de tot ceea ce trăiesc, inclusiv în emisiune, și mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă. Dacă am fi serioși tot timpul, nu ne-am mai bucura de nimic.

Viața nu trebuie luată de fiecare dată în serios; uneori e bine să ne mai și jucăm cu ea, asemenea unui copil.”, a dezvăluit Ana-Maria Barnoschi.

De asemenea, un alt atu important care i-a propulsat către această carieră este reprezentat de talent, pe care l-au cultivat încă de mici copii, prin dezvoltarea a diferite pasiuni.

„Am muncit de mic. Părinții m-au dus la «Palatul Copiilor» unde cântam, făceam pian. Avem multe activități și nu aveam timp să fac multe prostii.”, a povestit Bursucu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Doi norocoși! Bursucu, Ana-Maria Barnoschi si secretul bucuriei inepuizabile

Bursucu urmează să se căsătorească

Chiar dacă, acum, este părinte, acesta nu a uitat să se bucure în stilul unui copil și să rememoreze, cu ajutorul fiicei lui, cum și-a prelucrat intens latura artistică de-a lungul copilăriei sale, cu un mare entuziasm.

„Între timp, m-am maturizat, acum sunt la rândul meu tată, dar mi-am păstrat bucuria, veselia copilului de altădată și îmi place să rad și să le aduc zâmbetul pe chipul celor din jur.

În Anays regăsesc bucuria de a cânta, de a dansa, de a recita poezii, de face teatru, de a fi artist.”, a adăugat prezentatorul de la „Roata Norocului”.

Pe lângă statutul de părinte, Bursucu urmează să devină soț chiar în acest weekend, lăsând burlăcia la o parte. Acesta va face nunta la Constanța, unde i-a invitat pe toți cei dragi să-i fie alături atât lui, cât și femeii iubite într-un moment foarte important al vieții lor de cuplu.

Aceștia s-au implicat intens în pregătiri, fiind atenți chiar și la cele mai mici detalii, pentru a fi siguri că vor avea parte de o nuntă memorabilă atât pentru ei, cât și pentru invitați.

„Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!”, a transmis Bursucu

Citește și: Bat clopotele de nuntă! Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend! Ce i-a urat Ana-Maria Barnoschi colegului său de la “Roata Norocului”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kanal D Romania (@kanaldromania)