„Aș merge cu tramvaiul” Cătălin Botezatu, dezvăluiri de senzație despre situația lui sentimentală. Este designerul îndrăgostit?

Author: Diana Bostan

Ilinca Vandici și Cătălin Botezatu

Sursa: Instagram- Cătălin Botezatu1

Cătălin Botezatu a fost invitat în cadrul podcastului #TeAscult, acolo unde marele designer i-a făcut Ilincăi Vandici dezvăluiri inedite.

Un bărbat râvnit de toate doamnele și domnișoarele, Cătălin Botezatu s-a lăsat descoperit de Ilinca Vandici, dar a răspuns și la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Este Cătălin Botezatu îndrăgostit?”.

Cătălin Botezatu a fost invitatul Ilincăi Vandici în cadrul podcastului #TeAscult

Designerul a făcut dezvăluiri de colecție și a arătat și o altă latură, cea a omului Cătălin Botezat.

Fire pasională, iubitoare de frumos, designerul ar da orice pentru a găsi acea persoană care să-i rămână alături pentru toată viața.

Citește și: „Am spus ce am văzut”. Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu! Rebecca a spus totul: „Aș putea să vin și eu să spun că domnul Botezatu poate îți dă și un stilist”

„Dacă aș fi cu persoana potrivită, mi-aș găsi locul oriunde. Cu persoana potrivită poți sta și într-o garsonieră. Dacă ea ar accepta un minim de confort, dacă mâine aș avea persoana pe care mi-o doresc, pentru că momentan nu o am. Dacă acea persoană ar accepta să fie cu mine forever, în schimbul averii mele, aș merge cu tramvaiul”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți iei un costum de la magazinul lui Cătălin Botezatu, în comparație cu un magazin mai ieftin! Suma este de ordinul miilor de euro

Designerul a mărturisit că nu există o persoană specială în viața lui, însă ar fi dispus să renunțe la tot dacă acea persoană ar apărea în viața lui.

Cătălin Botezatu se consideră nefericit în această perioadă

Designerul a spus în repetate rânduri faptul că este nefericit. Cătălin Botezatu a muncit din greu pentru tot ce a dobândit, și încă o face, iar acum oboseala își spune cuvântul. De multe ori ajunge acasă și adoarme cu telefonul în mână, a mai dezvăluit celebrul designer.

Citește și: EXCLUSIV „ Sunt la spital alături de îngerul meu” Cătălin Botezatu, primele declarații după intervenția medicală la inimă

Cătălin Botezatu se consideră nefericit prin prisma unor persoane ce au intrat în viața lui cu un anumit interes. „Am o cultură, am niște maniere, dar nimeni nu mă înțelege, nu-mi înțelege job-ul. Sunt tot timpul plecat, intervine gelozia și chiar dacă ar veni cu mine, s-ar plictisi”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri de senzație despre momentul sărutului senzual cu Loredana Groza, din timpul petrecerii faraonice! Iată ce anume nu s-a văzut la TV de la aniversarea celebrului designer!

Acesta susține că totul a ajuns să fie foarte superficial, majoritatea femeilor au ajuns să fie superficiale. Însă acest lucru este valabil și-n cazul bărbaților, a mai adăugat Cătălin Botezatu.