Cătălin Botezatu a făcut lumină în cazul sinuciderii lui Stephan Pelger. Motivul pentru care designerul ar fi recurs la acest gest: „Probleme esențiale, financiare”

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care designerul ar fi recurs la acest gest

Sursa: Instagram Stephan Pelger/Cătălin Botezatu - colaj Kanal D

Cătălin Botezatu a vorbit despre problemele cu care se confrunta Stephan Pelger și despre motivul pentru care și-ar fi încheiat socotelile cu viața.

Cătălin Botezatu și Stephan Pelger au fost foarte apropiați. Deisgnerul vestimentar se confrunta cu depresie și cu insomnie de ani de zile, astfel că lua regulat pastile. Din nefericire, tulburările psihice l-au doborât, iar bărbatul a fost găsit spânzurat de un vecin. Cu o seară înainte să-și curme viața, Stephan Pelger a fost la un restaurant din Capitală, unde a băut 12 pahare de vin. Se spune că bărbatul era supărat după ce și-a petrecut weekend-ul la munte.

Cătălin Botezatu a făcut lumină în cazul sinuciderii lui Stephan Pelger

Cătălin Botezatu este șocat de gestul colegului său de breaslă. Totuși, a dezvăluit că desingerul era singur și depresiv și, de asemenea, avea și probleme financiare.

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit că prietenul său avea probleme financiare și personale. Conform acestuia, Stephan Pelger a fost fericit în ultima perioadă, astfel că nu-și poate explica de ce a recurs la asemenea gest.

Citește și: Ultima postare făcută de Stephan Pelger, înainte de a-și lua viața. Designer-ul suferea de depresie și de insomnii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu știu ce s-a întâmplat, m-am gândit că ceva s-a întâmplat, nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, am mers, și-a făcut un implant de păr”, a declarat Cătălin Botezatu, într-o emisiune TV,

De ce s-a sinucis Stephan Pelger

Stephan Pelger avea probleme personale și financiare, suferea de depresie și, recent, îi murise și o mătușă din Germania. Pe lângă asta, designerul lua pastile puternice doar ca să poată adormi.

„Și eu iau medicamente de dormit, că nu pot să dorm, dar nu medicamente puternice, iar eu cred că depresia ține de fiecare.

Citește și: Stephan Pelger și-a luat viața. Designer-ul, care s-ar fi aflat în depresie, a fost găsit de un vecin

El a mai avut probleme și esențiale… și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat(...) Dacă s-a sinucis, nici nu știu, nu faci așa ceva. Toate antidepresivele astea... o să vorbesc și eu cu prietenii noștri comuni, nimeni nu știa lucrurile astea”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

„Cât de disperat poți să fii, era tânăr, indiferent cât de rău ți-ar fi mers, atelierul, afacerea, nu recurgi la așa soluții. Dar era foarte singur, seara când ajungea acasă… era singur. Poate și asta l-a făcut să recurgă la gestul ăsta…. Acum două zile postase o poză cu tatăl lui, cum că îi lipsește. Toți trăim la un moment dat departe de familie… dar asta e”, a conchis designerul.