Stephan Pelger și-a luat viața. Designer-ul, care s-ar fi aflat în depresie, a fost găsit de un vecin

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 iun 2023, 15:19

Ultimii ani din viața acestuia nu au fost deloc ușori

Sursa: Instagram

Designer-ul Stephan Pelger s-a spânzurat. Acesta a fost găsit, fără viață, de un vecin. De curând, acesta ieșise de la dezintoxicare și trecea printr-o perioadă nu tocmai ușoară din viața lui.

Designer-ul Stephan Pelger a fost găsit spânzurat. Acesta și-a pus capăt zilelor la vârsta de 43 de ani, iar personalul medical a declarat decesul acestuia.

Designer-ul Stephan Pelger s-a spânzurat

Conform surselor judiciare, relatează realitatea.net, nu există indicii care să confirme faptul că ar fi fost victima vreunei infracțiuni. În ultima vreme, acesta a avut mai multe apariții controversate și a apelat, inclusiv, la dezintoxicare.

„Str.C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 43 ani, gasit spanzurat de catre un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda”, au transmis autoritățile.

Ultimii ani din viața acestuia nu au fost deloc ușori, deoarece a trecut prin momente extrem de grele, în timp ce, de ani buni, se confruntă cu depresia și cu insomniile și avea nevoie de 40 de pastile pe zi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Depresia și insomniile au fost cauzat de jaful din anul 2018

Conform spuselor acestuia, totul a început în anul 2018, atunci când, la Cannes, a fost răpit, jefuit și bătut de două femei. Nu a putut să uite niciodată cele întâmplate, iar trauma nu s-a vindecat niciodată.

„În această dimineață, la ora 9, s-a întâmplat ceva de neimaginat, în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu vă preocupe subiectul pe voi, dar sunt foarte speriat.

Și scriind despre asta poate pot trece mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes.

Două femei au sărit dintr-o mașină și m-au tras înăuntru și m-au dus într-o parcare. M-au bătut cu picioarele până am leșinat. Apoi m-au aruncat pe stradă îmbrăcat doar în pantaloni. Mi-au furat totul, dar nu asta este important.

Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital.

Am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei care nu au plecat de lângă mine nicio clipă.

Sunt recunoscător că am supraviețuit după această tentativă de crimă. Încă iubesc Cannes și mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte. A trebuit să scriu despre asta, mă simt ușurat acum și fericit că sunt în viață.

Mulțumesc îngerului meu păzitor”, a povestit acesta.