„Era femeia accident de atunci”. Cătălin Botezatu, impresionat din prima clipă de Bianca Drăgușanu. Celebrul designer a fost uimit de prezentatoare  

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mai 2023, 15:57

Încă de la primele sale apariții, Bianca Drăgușanu a fost o adevărată prezență

Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu a avut parte de un parcurs impresionant de-a lungul carierei, iar Cătălin Botezatu este bărbatul care a lansat-o în lumea celebrităților. Acesta nu regretă decizia făcută, ba chiar are doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Cătălin Botezatu a fost invitat în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a vorbit și despre Bianca Drăgușanu, cea care i-a fost alături ceva timp. Designer-ul are doar cuvinte de laudă la adresa acesteia, iar Bianca a precizat, de-a lungul timpului, că el este cel care i-a schimbat viața.

Cătălin Botezatu a fost impresionat de Bianca Drăgușanu încă din prima clipă

Încă de la primele sale apariții, Bianca Drăgușanu a fost o adevărată prezență și mulți bărbați întorceau capul după ea. Bianca a avut acel ceva încă de la început, motiv pentru carea reușit ceea ce foarte puține femei au reușit să facă: să îi atragă atenție lui Cătălin Botezatu.

Acesta își aduce aminte cu multă bucurie de momentul în care a văzut-o pentru prima dată, dar și despre impresia pe care i-a lăsat-o încă de atunci.

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți iei un costum de la magazinul lui Cătălin Botezatu, în comparație cu un magazin mai ieftin! Suma este de ordinul miilor de euro

„Bianca, contrat aparențelor, de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea s-a updatat (n.r. îmbunătățit) tot timpul, arăta bine. Era femeia accident de atunci, pentru că, altfel, nu îmi atrăgea atenția.

Femei frumoase sunt destule. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni”,  a povestit Cătălin Botezatu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca Drăgușanu i-a lăsat cu gura căscată pe toți din jur

După prezentarea cu pricina, impresionat fiind de ea, Cătălin Botezatu a invitat-o la o petrecere unde se afla doar lumea bună.

Încă de când a pășit la petrecere, toți ochii au fost ațintiți asupra, iar acela a fost momentul în care Botezatu și-a dat seama de potențialul ei.

„A făcut o prezentare pentru mine, iar, seara, am invitat-o să vină cu mine la un mare party (n.r. petrecere), de billionaire (n.r. miliardari), numai oameni cu bani. În momentul în care am intrat cu ea, îmi aduc aminte, în acea încăpere, seara, s-a făcut liniște.

Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi the one (n.r. aleasa), va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând, pentru că de asta are nevoie o femeie și eu cred că a luat ceea ce a trebuit de la mine. A învățat lucruri OK de la mine.

Chiar dacă ea face mult show, de fapt, face ceea ce se cere, pentru că publicului trebuie să îi dai carne, și sânge, și show. Ea a făcut asta, a înțeles acest fenomen și niciodată nu o să vorbesc urât de ea, niciodată nu o să o desconsider. Am să spun doar lucruri frumoase.

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri de senzație despre momentul sărutului senzual cu Loredana Groza, din timpul petrecerii faraonice! Iată ce anume nu s-a văzut la TV de la aniversarea celebrului designer!

Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, care a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, deci, a demonstrat că le poate face pe toate”, a mai spus Cătălin Botezatu.