Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți iei un costum de la magazinul lui Cătălin Botezatu, în comparație cu un magazin mai ieftin! Suma este de ordinul miilor de euro

Author: Lavinia Medrea

Suma este de ordinul miilor de euro

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultimul episod al emisiunii „Ieftin scump”, Sorin Pușcașu a umblat prin oraș pentru a afla care sunt cele mai ieftine și cele mai scumpe costume de nuntă.

În ultima ediție a emisiunii „Ieftin scump”, moderată de Sorin Pușcașu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, prezentatorul a vizitat două magazine pentru a afla care e cel mai scump și care e cel mai ieftin costum, urmând să decidă pe care să îl cumpere.

Cât costă un costum de la magazinul lui Cătălin Botezatu

Primul magazin vizitat a fost cel al lui Cătălin Botezatu, specializat pe articole de lux și de calitate.

Designerul vestimentar s-a ocupat personal cu echiparea lui Sorin Pușcașu în cel mai scump și cel mai frumos costum pe care îl avea în magazin. Este vorba despre un costum negru, cu detalii foarte atent croite, de culoare aurie, care i-a venit ca turnat lui Sorin.

Citește și: Care sunt trendurile în materie de brazi în acest an. Sorin Pușcașu a plecat în căutarea celui mai scump, dar și a celui mai ieftin brad de Crăciun. Iată cât costă cel mai extravagant brad

Prețul unui asemenea costum, fără pantofi incluși, ajunge la 4.000 de euro. Este un preț piperat pentru o persoană  simplă, dar un preț mic pentru vedetele care calcă pragul magazinului lui Cătălin Botezatu atât aici, în România, cât și în Los Angeles, unde mai există un showroom.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cât costă cel mai ieftin și accesibil costum

Al doilea magazin vizitat a fost unul mai accesibil, cu prețuri pe care și le poate permite aproape toată lumea. Sorin Pușcașu, de data aceasta, a probat un costum de culoarea baby blue (n.r.: o nuanță de albastru marin deschis), la care este inclus și papionul, cureaua, sacoul, pantalonii și vesta, iar restul accesoriilor, respectiv cămașa și pantofii, se achiziționează separat.

Citește și: Cum ochii noștri au nevoie de protecție de calitate, Sorin Pușcașu a plecat în căutarea unor ochelari care să întrunească toate nevoile. Cât costa cea mai scumpă pereche de ochelari

Aici, costumul probat de Sorin Pușcașu ajunge la prețul de 600 de lei, preț mulțumitor pentru prezentator. Separat, o cămașă costă 100 de lei, ajungându-se la un total de 700 de lei/ținută. 

Materialul este calitativ, ca în cazul materialului folosit la costumul lui Cătălin Botezatu, singurele diferențe fiind designul și prețul. 

În final, Sorin Pușcașu a ales câștigătorul și a cumpărat costumul în valoare de 600 de lei, de culoare baby blue, de la magazinul cu prețuri accesibile.