Care sunt trendurile în materie de brazi în acest an. Sorin Pușcașu a plecat în căutarea celui mai scump, dar și a celui mai ieftin brad de Crăciun. Iată cât costă cel mai extravagant brad

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 dec 2022, 22:48
Care sunt trendurile materi de brazi în acest an Foto(4)

Care sunt trendurile materi de brazi în acest an

Sursa: Captură YouTube

Pentru că sărbătorile sunt tot mai aproape, Sorin Pușcașu a plecat în căutarea celui mai scump, dar și a celui mai ieftin brad de Crăciun.

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi, deși suntem în prima parte a lunii decembrie, cei mai mulți oameni au împodobit deja bradul de Crăciun. Pentru a descoperi trendurile acestui an în materie de decorațiuni de Crăciun, dar și de brazi, Sorin Pușcașu a pornit într-o nouă aventură, mai exact în căutarea celor mai exclusiviști brazi, dar, pentru că în încearcă să mulțumească pe toată lumea, acesta a plecat și în căutarea celor mai ieftini brazi.

Iată la ce prețuri puteți găsi în acest an brazii de Crăciun pe piața din România.

Care sunt trendurile în materie de brazi în acest an

Au mai rămas câteva săptămâni până la Crăciun, iar dacă nu v-ați împodobit bradul sau nu v-ați decis în privința temei pe care doriți să o abordați în acest an, Sorin Pușcașu a dat o fugă până la Simonas, pentru brazi de lux, la prețuri ușor piperate.

Totodată, acesta a dat o fugă și până în Dragonul Roșu, acolo de unde puteți lua brazi deja împodobiți, la un preț decent.

”Este o colecție dominată de nuanțe de violet, este o colecție creată cu globuri lucrate manual. Lucrăm cu furnizori cunoscuți pentru colecțiile de Crăciun. Globurile, așa cum spuneam, sunt lucrate manual. Creează un sentiment extravagant, dar în același timp îți dă emoție”, a

spus reprezentanta magazinului.

Anul acesta din brad nu trebuie să lipsească florile, frunzele, gâzele diafane, zânele.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

”Bugetele pot să pornească de la 10.000 de lei și să urce, poate, la 20.000

de lei, în funcție de anumite elemente”, a mai spus aceasta.

Citește și: Ce beneficii ai dacă plătești un abonament la o sală de fitness mai scumpă, față de una ieftină? Cât de diferite sunt programele și antrenorii

Sorin a dat o fugă și la Dragonul Roșu pentru a găsi și cel mai ieftin brad, așa cum ne-a obișnuit, acesta caută cel mai scump produs, dar și cel mai ieftin, ca să fie pentru buzunarele tuturor. Acesta a descoperit și cel mai ieftin brad care nu costă nici mai mult, nici mai puțin de 950 de lei și este deja împodobit.

Sorin Pușcașu, o nouă provocare la emisiunea “Ieftin Scump”, pe canalul de YouTube theXclusive! Rochii de mireasă de mii de euro, VS rochii la prețuri accesibile!

Citește și: O nouă provocare „Ieftin Scump”. Sorin Pușcașu, răsfățat cu cea mai scumpă porție de fructe de mare

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies