I s-a făcut poftă de shaorma, așa că a plecat în căutarea ei. Sorin Pușcașu face comparație între cea mai ieftină și cea mai scumpă shaorma

Author: Andreea Buinoschi

Pofta de shaorma îl aduce pe Sorin la unul dintre cele mai cunoscute restaurante de tip fast-food din București, după care îl aduce și la o shaormerie mică, iar concluziile sunt împărtășite la final.

De dimineață, foamea este mare, așa că Sorin a decis să și-o potolească mâncând shaorma.

Prima oprire a fost făcută la un restaurant mare de tip fast-food, iar întreaga experiență a fost surprinsă într-un nou episod „Ieftin Scump”, de pe canalul de YouTube theXclusive.

Sorin Pușcașu, comparație între cea mai scumpă și cea mai ieftină shaorma

La primul restaurant de tip fast-food în care a intrat Sorin, ceea ce și-a dorit să mănânce a fost o shaorma cu pui.

Când a văzut că există și opțiunea de „extra carne”, acesta s-a răzgândit imediat și a cerut mai mult. 33 de lei a costat shaorma cu de toate a lui Sorin Pușcașu.

Sos picant, extra carne, maioneză, varză albă, varză roșie, roșii, castraveți murați, puțin ceapă, condimente din belșug și shaoma lui era gata.

Citește și: O nouă provocare „Ieftin Scump”. Sorin Pușcașu, răsfățat cu cea mai scumpă porție de fructe de mare

Băiatul care i-a pregătit shaorma lui Sorin susține chiar că l-a văzut cu două fete, în urmă cu doar câteva zile, la Tineretului. Sorin este prea ocupat să se uite cum shaorma lui este pregătită, ca să se mai gândească dacă a fost sau nu în acea zonă, deși, în primă instanță, a negat acest lucru.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Pentru că le-a plăcut de el, angajații restaurantului i-au făcut un meniu complet, cu suc și cu o porție de cartofi prăjiți, lucru ce, bineînțeles, nu l-a deranjat pe acesta. „Explozie de gusturi. Sosurile sunt unice, gusturile sunt unice”, atât a putut spune Sorin în primele secunde de când a gustat shaorma.

După ce a gustat suficient cât să tragă o concluzie, Sorin s-a declarat mulțumit și îndrăgostit de shaorma pe care Iulian i-a pregătit-o. Abia ce s-a îndurat Sorin să îi dea și lui Barbone, căci i-a plăcut prea mult.

Shaorma la 10 pentru Sorin Pușcașu

A venit și rândul shaormei ieftine, iar ceea ce a găsit a fost una la 10 lei. D eoarece prețul pe care îl avea nu era prea mare, acesta nu a știut ce să spună despre ceea ce avea să îl aștepte. Pentru a face o comparație ca la carte, și cea de-a doua shaorma a fost tot cu de toate.

Sorin Pușcașu, o nouă provocare la emisiunea “Ieftin Scump”, pe canalul de YouTube theXclusive! Rochii de mireasă de mii de euro, VS rochii la prețuri accesibile!

Citește și: O nouă provocare „Ieftin Scump” pentru Sorin Pușcașu. Carne de vită de 1.500 de lei, în foiță de aur, VS carne de vită la cel mai accesibil preț

„Nu e rea, mai ales că e doar 10 lei. E sățioasă, dar nu putem să facem comparație. Aici, se simte gustul ăla de ketchup pe care îl găsești în comerț”, cam așa descrie Sorin cea de-a doua shaorma.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies