Cătălin Botezatu, dezvăluiri de senzație despre momentul sărutului senzual cu Loredana Groza, din timpul petrecerii faraonice! Iată ce anume nu s-a văzut la TV de la aniversarea celebrului designer!

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 dec 2022, 16:50

Îndrăgitul creator de modă, Cătălin Botezatu, a făcut dezvăluiri uluitoare din culisele petrecerii sale faraonice, organizată cu ocazia zilei sale de naștere!

Pe 3 decembrie, celebrul designer Cătălin Botezatu a împlinit vârsta de 56 de ani și a organizat o petrecere de pomină, într-un club din Capitală, unde a avut alături foarte mulți prieteni, persoane publice renumite din showbizul autohton. Printre aceștia s-a numărat și îndrăgită artista Loredana Groza, care îi este prietenă de mulți ani.

Cătălin Botezatu, mărturisiri de senzație despre momentul sărutului senzual cu Loredana Groza, în timpul petrecerii faraonice

Invitați în platoul emisiunii Teo Show, Cătălin Botezatu a răspuns cu sinceritate provocării lansate de Teo Trandafir de a povești despre ceea ce s-a întâmplat inedit la petrecerea faraonică organizată cu ocazia aniversării sale.

Citește și: Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat în văzul tuturor! Imaginile au fost surprinse la ziua de naștere a designerului| Video

Celebrul creator de modă a mărturisit că prima persoană care i-a făcut urări de ziua lui de naștere a fost că în fiecare an, mama lui, pe care o adoră și o respectă enorm. Acesta a primit o urare încă de la primele ore ale dimineții din partea mamei sale și apoi la ora 20:15, deoarece este ora la care el s-a născut. Apoi Cătălin a primit și un alt apel important din partea tatălui sau.

„Oamenii așteaptă petrecerea de 3 decembrie că pe o mega petrecere, pentru că într-adevăr sunt sute de persoane. Au venit toți cei care pot pentru mulți nu sunt în București, dar cine a putut să vină a venit. Foarte mulți și-au amânat biletele de avion, și-au amânat plecările deoarece a fost acea mini vacanța cu 1 decembrie, iar alții au venit mai devreme și pentru asta le mulțumesc!”, a

spus Cătălin Botezatu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Întrebat despre momentul care a făcut furori în cadrul petrecerii sale aniversare și anume sărutul pasional cu Loredana Groza, îndrăgitul designer a mărturisit cu nonșalanță faptul că el obișnuiește să își sărute cele mai bune prietene și nu i se pare a fi ceva de condamnat câtă vreme nu deranjează pe nimeni și este un om liber, care gândește liber.

„Loredana este o artista desăvârșită! Este o femeie desăvârșită! O cunosc de atâția ani și iubesc ceea ce face! Ea este o cântăreața adevărată! Nu cânta cu bandă cum zic eu! Și nu în ultimul rând e o prietenă adevărată! E minunată! Loredana a venit cu mine și la show-urile mele de la Paris, la Săptămâna Modei de la Paris!(...) Eu pup cu dragoste! Și pe ține să știi că te pot pupă cu aceeași dragoste! A nu se interpreta! Și dacă se interpretează ce? Suntem liberi! Nu dăm socoteală!”, a

mărturisit Cătălin Botezatu.

Citește și: Cine sunt oamenii din cauza cărora Cătălin Botezatu și-a pierdut toată averea: „Am rămas fără nimic, absolut zero”