„Am spus ce am văzut”. Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu! Rebecca a spus totul: „Aș putea să vin și eu să spun că domnul Botezatu poate îți dă și un stilist”

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, o discuție aprinsă a avut loc între Rebecca și Alexandra.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, s-au aprins scântei între Alexandra și Rebecca. După ce Rebecca a fost acuzată în ultima gală, cu dovezi, că este foarte posibil să colaboreze cu Irisha și să fie îmbrăcată de aceasta, Rebecca a aruncat o informație despre Alexandra pentru a se apăra. 

Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu

În ediția trecută de la „ Bravo, ai stil ”, Rebecca s-a simțit atacată, motiv pentru care a contraatacat-o pe Alexandra cu o informație din viața ei privată. Se pare că mașina pe care o deține Alexandra ar aparține unui fost jurat al emisiunii, respectiv Cătălin Botezatu. 

Citește și: „Nu e locul ei aici”. Concurentele de la „Bravo, ai stil” au dezvăluit care dintre fete ar trebui să plece acasă: „Nu cred că în momentul ăsta al competiției se încadrează în standardele în care ar trebui să se încadreze”

„În clipa în care am fost atacată, la fel am aruncat și eu un porumbel care, la fel, nu înseamnă nimic.

Asta nu înseamnă că a fost răzbunare, am spus și eu ce am văzut la fel cum ea a spus ce a văzut”, a declarat Rebecca.

„Ai venit să faci o contraacuză, dar nu într-un subiect care are legătură cu emisiunea”, a spus Alexandra.

Alexandra a susținut cu tărie că gestul Rebeccăi de a spune în timpul emisiunii un detaliu din viața ei privată a fost de prost gust și că a dat dovadă de răutate și răzbunare doar pentru că s-a simțit atacată atunci când a susținut, cu dovezi,

că Irisha, o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil” i-ar fi stilist.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Aza pare că nu vrea să renunțe la confort în ținutele pe care abordează: „Mi-e frică”. Jurații o sfătuiesc să îndrăznească mai mult când vine vorba de styling

„Asta nu înseamnă că el te îmbracă, nu înseamnă absolut nimic, doar am spus ce am văzut”, a declarat Rebecca.

Rebecca susține că a fost acuzată pe nedrept și a răspuns cu aceeași monedă

Ilinca Vandici a remarcat că Alexandra a fost deranjată de faptul că Rebecca a vorbit despre viața personală a acesteia în emisiune.

„Da, era o chestie personală, o mașină pe care o conduc, ce relevanță are?”, a spus Alexandra.

Rebecca și-a ieșit din fire și a spus că ce a spus Alexandra în ultima gală nu avea nicio noimă, dovezile pe care le-a adus nu erau, de fapt, dovezi că ar fi ajutată de Irisha și susține că și ea ar fi putut să insinueze lucruri despre relația pe care o are cu Cătălin Botezatu dar nu ar fi făcut-o pentru că nu susține în gura mare afirmații neprobate.

„Aș putea să vin și eu să spun că dacă domnul Botezatu are curaj să-ți închirieze sau să-ți vândă mașina poate îți dă și un stilist sau poate îți dă și intrare la toate piesele”, a declarat Rebecca.