EXCLUSIV „ Sunt la spital alături de îngerul meu” Cătălin Botezatu, primele declarații după intervenția medicală la inimă

Author: Oana Picerea
Actualizat: 13 apr 2024, 03:05

Cătălin Botezatu în timpul noii intervenții medicale la inimă

Sursa: Kanal D

În urma celor 40 de investigații complexe realizate de Cătălin Botezatu cu 20 de medici din Istanbul la începutul săptămânii acesteia, unde a fost însoțit de Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii „Apel la consilier” de la Kanal D și totodată consilier medical internațional, comisia medicală împreună cu cardiologul său, Alp Burak, l-au sfătuit să i se monteze un nou stent la inimă. Cătălin Botezatu a luat pe loc decizia de a i se monta stentul, astfel că în ziua de miercuri, 12 iulie, acesta a avut o nouă intervenție medicală în sala de operație.

Deși toate analizele de sânge și scanările corporale au ieșit perfecte, o singură investigație de tip angiografie coronariană a scos la iveală o problemă gravă ce se putea declanșa in viitor. Viața nu ii era în pericol, dar un nou stent are rolul de a preveni o problemă gravă și de a asigura un confort al vieții sale și mai multă forță de muncă în activitatea sa. Medicii de la Liv Hospital din Istanbul l-au sfătuit să monteze stentul pentru a evita un pericol în viitor.

Pentru că prevenția este importantă pentru Cătălin Botezatu, acesta a fost de acord ca intervenția la inimă să aibă loc în cel mai scurt timp.

Cătălin Botezatu, primele declarații după intervenția medicală la inimă

Mă bucur că a venit pentru controlul periodic și astfel a fost evitată o complicație ce putea apărea în următorul an. Deși procedura nu este una exterem de complicată, emoțiile mele  au fost la fel de mari ca la intervențiile lui anterioare.

Am fost alături de el în sala și mărturisesc ca nu am întâlnit nicio altă persoană la fel de puternică ca Botezatu. Echipa medicală a luat decizia de montare a stentului în urma unui consiliu format din medicii mai multor secții. Va rămâne internat în spital doar 24 de ore și apoi ne vom întoarce acasă liniștiți și sănătoși“
, spune Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii „Apel la consilier” de la Kanal D și consilier medical internațional.

“Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție si mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”,

spune Cătălin Botezatu, exclusiv pentru kanald.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Exclusiv! Cătălin Botezatu s-a luat grav de vedetele care poartă fake-uri: "Vine unul ca mine și zice hârș, marș! A pățit-o o doamnă celebră"