Andreea Mantea, declarații în exclusivitate despre viața ei amoroasă: ''Sunt foarte împlinită'' | EXCLUSIV

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 ian 2023, 08:00

Andreea Mantea a avut puterea să își deschidă sufletul și să vorbească în premieră despre viața ei amoroasă, pentru kanald.ro.

 Andreea Mantea a spus de

nenumărate ori că nu există un bărbat în viața ei și preferă să își canalizeze toată energia și atenția asupra fiul ei, David, în vârstă de 8 ani. Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit de multe ori despre vindecare și despre dragoste. Acum a găsit puterea să își deschidă sufletul în fața publicului, a fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare și în cadrul reality-show-ul Casa Iubirii.

Andreea Mantea, despre viața sentimentală:" Cred că aveam nevoie de asta""

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Vedeta a răspuns fără ocolișuri la întrebarea care stă pe buzele tuturor. Există sau nu un iubit în viața Andreei Mantea?

  "Nu există

absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și, pur și simplu, mi-a fost dor să fiu eu cu mine. În acest moment cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea.
De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta",
a marturisit vedeta TV pentru kanald.ro.

Nona, amenințări dure la adresa Patriciei: ”Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea”. Andreea Mantea face un anunț important în ediția de mâine. Aflați cum vor decurge lucrurile între cele două concurente, miercuri, 15 martie, de la 10:00 și de la 16:30

Andreea Mantea a vorbit despre fostul iubit:" M i-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare"  

''O relație toxică te poate slei de tot ceea ce ai mai bun. Am avut nevoie să mă ridic, să mă vindec, să mă redescopăr Am și auzit, am și văzut, am văzut și în mesaje.  Doar am auzit, asta a fost cel mai dur, asta, pe mine, m-a îngenuncheat. Noi râdem și glumim acum, că am trecut peste ele. Eu nu mai auzeam, nu mai vedeam, mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile fără să îmi dau seama, nu mai aveam aer, am luat-o pe alte... Au trecut. Să plâng după așa ceva?” a mărturisit prezentatoarea TV in cadrul emisiunii" Fita cu Adita" de pe canalul de Youtube The Exclusive.

In prezent, Andreea spune că învată  să fie din ce in ce mai bună pentru ea și să facă lucruri pe care a dorit să le facă încă din adolescență si nu a putut sau nu a găsit momentul necesar. Vedeta se află în perioada în care își dorește să se redescopere și să îi dedice totul timpul fiului său, David.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”