Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! Nicoleta îl pune pe Sorin în fața faptului împlinit. Concurenta aduce în emisiune un test de sarcină. Aflați ce se întâmplă între cei doi, vineri, 9 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 08 dec 2022, 19:18

Nicoleta primește un test de sarcină, după ce s-a simțit foarte rău. Sorin își iese din minți când vede că iubita lui scoate un test de sarcină din cutie.

Situație neașteptată în Casa Iubirii. Nicoleta s-a simțit rău în aceste zile, astfel stufful i-a pus la dispoziție un test de sarcină. Sorin și-a ieșit din minți când a văzut testul de sarcină și s-a luat la ceartă cu Emanuel, care era nerăbdător să afle rezultatul.

Nicoleta și Sorin așteaptă un copil?

Nicoleta a primit o cutie în care se află un test de sarcină. Concurenții au rămas surprinși de conținutul cutii și au început să facă glume, deloc pe gustul lui Sorin.

Andreea Mantea a zis că este ceva normal ce se întâmplă, însă, Sorin și-a ieșit din minți. Acesta este de părere că tânăra trebuia dusă la medic, nu să i se aducă un test de sarcină, mai ales că ei au avut date în urmă cu două luni, deci este imposibil ca Nicoleta să fie însărcinată.

Citește și: Flavius și Anca, puși la zid de ceilalți concurenți din Casa iubirii! „E teatru! Vai de mine ce iubire!” Sărutul lor pasional din camera roșie a stârnit un val de reacții aprige și au fost acuzați de falsitate!

Natalia nu se lasă aburită de spusele celor doi îndrăgostiți și nu exclude ca Nicoleta să aștepte un copil.

Nicoleta și Sorin formează unul dintre cele mai solide cupluri din Casa Iubirii. Aceștia au trecut peste multe împreună, iar relația lor este una cât se poate de serioasă, ba chiar au planuri de viitor. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este bine cunoscut faptul că Sorin a dus-o pe Nicoleta la el acasă, acolo unde i-a cunoscut familia. Mama concurentului a fost foarte încântată de viitoarea ei noră și parcă nu mai voia să se despartă de ea.

Citește și: Încă un concurent pășește în Casa Iubirii pentru Bianca. Cine este băiatul care vrea să o cunoască pe concurentă, în ciuda faptului că este într-o relație: ” Tu mi-ai atras atenția”

Rămâne de văzut dacă cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată sau este doar o strategie pentru a-l speria pe Sorin, care este vizibil iritat de această situație. 

Aflați ce se întâmplă între cei doi, vineri, 9 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!