Încă un concurent pășește în Casa Iubirii pentru Bianca. Cine este băiatul care vrea să o cunoască pe concurentă, în ciuda faptului că este într-o relație: ” Tu mi-ai atras atenția”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 dec 2022, 19:06

La scurt timp după eliminarea lui Alin, Bianca a început să fie curată de alți băieți. Dacă ieri, Bogdan a intrat pentru Bianca, astăzi, Alex are aceleași intenții. Cum a reacționat concurenta?

Bianca este curtată de noi băieți, după ce Alin a părăsit Casa Iubirii. Alex a intrat în casă pentru a o cunoaște pe Bianca, în ciuda faptului că aceasta suferă după iubitul ei, care a părăsit casa în gala de săptămâna trecută.

Tânăra pare că îi tai craca de sub picioare încă de la primul schimb de replici.

Cum a reacționat Bianca când a fost chemată în camera roșie de Alex

Bianca se numără printre fetele care i-au atras atenția lui Alex și pentru care a intrat în casă. Acesta a dezvăluit că vrea să o cunoască, chiar dacă este într-o relație. Bianca a fost destul de dură în replici și i-a spus lui Alex să găsească rapid o înlocuitoare, căci ea va părăsi casa în această săptămână.

Alex: Am venit să te cunosc.

Bianca: Pe mine? 

Alex: De început, o să fac cunoștință cu fiecare în parte.

Bianca: Deci o să chemi toate fetele în camera roșie?

Alex: A fost special pentru tine, tu mi-ai atras atenția.

Bianca: Știi că sunt într-o relație?

Alex: Nu am zis că am venit să te cuceresc sau ceva. Am venit să te cunosc mai bine.

Bianca este un pic iritată de faptul că încă un băiat a intrat în casă pentru a o cunoaște, însă, ea are ochi doar pentru Alin.

Citește și: Exclusiv! Kinga dezvăluie adevăratele motive pentru care nu poate trece cu vederea gestul Larisei din Casa Iubirii: "Asta înseamnă să îmi fii alaturi?"

Cine este Alex, noul concurent din Casa Iubirii

Alex are 25 de ani, este din Timișoara și a intrat în Casa Iubirii pentru a-și găsi sufletul pereche. Alex recunoaște că nu a urmărit emisiunea, însă trei fete i-au atras atenția, Bianca, Anca și Diana care nu mai este în competiție.

Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2023: Zodiile care se bucură de succes. Previziuni astrale în Anul Iepurelui de Apă

Citește și: Exclusiv! Kinga, întălnire memorabilă cu Jador. Cum a reușit focoasa blondă să păcălească bodyguarzii și să ajungă direct în fața artistului 

Băieții cred în continuare că Alin este concurentul nou, speranța că Alin se va întoarce în casă încă există. Spre dezamăgirea lor, nici de această dată nu este Alin.

Alex a mai dezvăluit că ultima relație a durat aproximativ doi ani și s-a terminat pentru că nu se mai înțelegea cu partenera sa.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies