Exclusiv! Kinga dezvăluie adevăratele motive pentru care nu poate trece cu vederea gestul Larisei din Casa Iubirii: "Asta înseamnă să îmi fii alaturi?"

Author: Alice Popescu

Kinga nu intelege atitudinea Larisei

Sursa: Captură YouTube

Fosta concurenta a fost intrebata despre relatia pe care o are cu Larisa de la Casa Iubirii, insa blondina a preferat sa se abtina de la orice comentariu.

Kinga nu a vrut să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Larisa în reality-show, evitând să spună ce crede exact despre concurenta și multumindu-se să declare că este o fata frumoasa și inteligenta, gest care a fost răstălmăcit de către fanii concurentei, blonda recunoscând că a primit mult hate în urma celor spuse.

Kinga, dezamagita de atitudinea Larisei de la Casa Iubirii

Citește și: Exclusiv! Kinga, întălnire memorabilă cu Jador. Cum a reușit focoasa blondă să păcălească bodyguarzii și să ajungă direct în fața artistului 

Însă, de data aceasta, Kinga a rupt tăcerea și a dezvăluit pentru Culisele Iubirii faptul că nu i s-a părut în regula că Larisa să o sfătuiască la hotel să se îndepărteze de Radu și apoi să meargă în Casa Băieților și să spună același lucru și concurentului.

Cine este și cum arată fostul soț al Andei Adam. De ce a fost condamnat acesta la închisoare

"Nu mi-a fost alaturi. Când vii și îmi spui mie un lucru frumos, mai ales la hotel când a zis, ai dreptate, nu mai vorbi cu Radu, nu e pentru tine și tu mergi în Casa Băieților și spui invers...ce înseamnă asta, că mi-ai fost alaturi? Nu înseamnă asta. Nu am o părere buna, e dreptul fiecăruia să facă ce vrea. A încercat să mă puna într-o lumina proasta pentru că da bine la televizor victimizarea.

Se folosește de numele meu. Cine ești tu să îmi dai o lecție? Am fost de șase ori în fata. Ai făcut ceva în viață asta? Eu sunt o fire mai înțepată că așa m-a făcut viață, dar asta nu înseamnă că sunt răutăcioasă. Tot timpul se lega de atitudinea mea. Nu m-a dezamăgit că nu e prietena mea, însă foarte urat pentru că am petrecut opt luni în Casa.
Ea a spus în Casa de n-ori că nu își face prieteni și nici nu are
, a dezvăluit frumoasa blonda pentru Culisele Iubirii.

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies