Surpriză de proporții pentru fetele din ”Casa Iubirii” de Moș Nicolae. Un nou concurent intră în casă. Cine este concurenta care a fost chemată în camera roșie de către noul băiat. Aflați marți, 6 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 dec 2022, 19:12

Un nou concurent intră în casă

Sursa: Captură KANAL D

Fetele din Casa Iubirii vor avea parte de o surpriză de zile mari de Moș Nicolae, un nou concurent intră în casa. Pentru ce fată a intrat în competiție?

Pentru că au fost cuminți și ascultătoare, fetele au primit un cadou spectaculos de la Moș Nicolae. Un nou concurent își face apariția în Casa Iubirii, însă, înainte de-ale cunoaște pe concurente, acesta le-a pregătit un dans lasciv, după paravan, fără să-și facă cunoscută identitatea. Bianca a fost chemată de către noul concurent în camera roșie.

Noul concurent a intrat în casa pentru Bianca?

Nici bine nu a plecat Alin din Casa Iubirii, că Bianca deja este curtată. Un nou concurent pășește în casa, iar Bianca este cea vizată. 

După ce le-a încântat pe fete cu un dans de toată frumusețea, noul băiat a chemat-o pe Bianca în camera roșie. 

Băieții din Casa Iubirii au stat cu inima îndoită, căci nu știau ce fată a chemat noul concurent în camera roșie.

Inițial, concurenții au crezut că Alin a revenit în competiție, însă surpriza a fost mare când Bianca l-a întâlnit pe noul băiat. Aceasta a rămas mută de uimire când l-a văzut.

Citește și: Atmosfera de sărbătoare din Casa iubirii, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, va fi umbrită de lacrimile amare ale Ancăi! „Tu suferi pentru cineva din afară?” Aflați dezvăluirile tulburătoare ale concurentei, joi, de la 10:00 și 16:30!

„Ești cu totul închis la minte!”. Bianca bufnește în plâns din cauza lui Robert. Patrick îi face mărturisiri Nonei: „Simt că pierd teren”. Nu ratați o nouă ediție „Casa iubirii” mâine, 25 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Noul concurent pare că a intrat în ”Casa Iubirii” pentru Bianca. Rămâne de văzut dacă concurenta îi va acorda o șansă, mai ales după ce în gala de duminică iubitul ei, Alin, a fost eliminat. 

Aflați în ediția de mâine, 6 decembrie, cum va reacționa Bianca când va lua contact cu noul concurent din ”Casa Iubirii” și dacă va fi dispusă să-l cunoască, după ce Alin a părăsit competiția în gala de săptămâna trecută.

Citește și: Conflict aprig în Casa iubirii, după eliminarea lui Alin! Sorin îl pune la zid pe Ionuț! „Ești fals! Ești un parșiv!” Iată ce schimb de replici acide a avut loc între cei doi concurenți!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies