Tensiunile ating cote maxime în „Casa Iubirii” după eliminarea lui Alin. Reproșurile și nemulțumirile vor deveni subiecții principali

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 dec 2022, 15:08

Tensiunile ating cote maxime în „Casa Iubirii” după eliminarea lui Alin. Reproșurile și nemulțumirile vor deveni subiecții principali

Sursa: Captură video

Ediția de mâine, 5 decembrie, va fi una extrem de tensionată în „Casa Iubirii”. Bianca nu poate accepta ceea ce s-a întâmplat, iar discuții aprinse vor lua naștere în urma eliminării lui Alin.

Alin a părăsit „Casa Iubirii”, iar acest lucru va da naștere unor tensiuni extrem de mari.

Votul decisiv a fost al lui Ionuț, care a ales să o salveze pe Andreea.

Discuții aprinse în „Casa Iubirii”, după ce Alin a părăsit competiția, în urma deciziei lui Ionuț

Sorin și Ionuț își aruncă vorbe grele

După eliminarea lui Alin, în casa băieților se instalează o atmosferă extrem de apăsătoare, iar o ceartă aprinsă ia naștere în doar câteva clipe.

„Ești un frustrat și jumătate și parșiv și jucați murdar. Asta nu suport în viața asta, oamenii care joacă murdar. Joci murdar”, îi reproșează Sorin lui Ionuț. „Scoate-mă, mă, în față, când vrei tu!”, a spus Ionuț. „O să te scot. O să te scot”, îl asigură Sorin. „Te rog eu frumos să mă scoți în față”, insistă Ionuț.

Citește și: Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Nici în casa fetelor lucrurile nu stau mai bine. Bianca este dărâmată din cauza celor întâmplate, iar colegele ei încearcă să o liniștească. „Eu am luptat mult pentru relația asta și am dat mult din mine”, a spus Bianca.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Eu nu cred că Bianca o face de show”, a spus Emanuel.

Radu nu vede eliminarea lui Alin ca pe ceva rău

„Bianca chiar reprezintă o competiție și, pentru noi, dacă Bianca pleacă după Alin, sănătate, la revedere, te pup, ne vedem în aprilie!”, a spus Radu.

Citește și: Exclusiv! Întorsătură de situație! Maria a rămas în Spania chiar dacă s-a desparțit de George: "Nu am simțit că a fost lângă mine"

Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

În timp ce băieții văd că Bianca nu se poate opri din plâns, Sorin nu se lasă impresionat de cele întâmplate: „Să plângă!”.

Aflați ce se întâmplă după eliminarea lui Alin, mâine, 5 decembrie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, doar la Kanal D.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies