Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Author: Madalina Maftei

Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea

Sursa: Captură KANAL D

Flavius le-a spus fetelor ce părere are despre ele și ce îl atrage la fiecare în parte, când a venit rândul Ancăi, concurentul a făcut o serie de mărturisiri fără precedent.

Flavius se simte atras de Anca, iar conexiunea pe care o are cu ea e mai presus de orice. Concurentul spune că se înțelege cu ea doar din priviri, ceea ce este un lucru foarte mare, mai ales că se cunosc de puțin timp.

Flavius: ”Mă simt așa vulnerabil pentru că ți-am spus de foarte multe ori cât ești de frumoasă” 

Anca a fost ochi și urechi și a ascultat cu atenție ce a spus Flavius.

Concurentul a spus din suflet ce simte pentru tânără, însă, se pare că ea nu-l crede deloc. 

”Ai un zâmbet așa perfect și ce spun acum vreau să aibă efect pentru tine, pentru că o să zic sincer. Ești o fată foarte frumoasă și am trecut la tine peste chestia asta de aspect. Mi-a plăcut că pot să vorbesc orice cu tine și mi se pare că ne înțelegeam din priviri.

Ți-am mai spus chestia asta și mă simt așa vulnerabil pentru că ți-am spus de foarte multe ori cât ești de frumoasă și nu obișnuiesc să fac chestia asta, dar nu-mi pare rău. Aș vrea să te vadă cum ești în afara camerelor și cum ești fără...eu știu că ai o reținere față de...ai, nu?”,
i-a mărturisit Flavius lui Anca.

Citește și: Exclusiv! Întorsătură de situație! Maria a rămas în Spania chiar dacă s-a desparțit de George: "Nu am simțit că a fost lângă mine"

După mărturisirile lui Flavius, Anca s-a împiedicat pe scări și a căzut. 

Flavius a pus-o față în față pe Anca cu Radu, concurentul cu care aceasta a tatonat atunci când a intrat în casa.

Calendar Ortodox 24 ianuarie 2023: Ce sărbătoare este marți? Rugăciune pentru sănătate și fericire în familie

”Toți băieții îmi spun că la fel ai făcut cu Radu, cum ai făcut și cu mine, e adevărat sau nu?”, a

spus Flavius.

Anca se simte foarte bine în preajma lui Flavius, se pare că ceea ce se simt amândoi este reciproc.

Citește și: Flavius, mărturisiri fără precedent în Casa Iubirii: ”Am fost vulnerabil pentru că ți-am zis de foarte multe ori cât ești de frumoasă” Urmăriți o nouă ediție, vineri, 2 decembrie, de la 10:00 și de la 16: 30, la Kanal D

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies