Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Author: Madalina Maftei

Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea

Sursa: Captură KANAL D

Flavius le-a spus fetelor ce părere are despre ele și ce îl atrage la fiecare în parte, când a venit rândul Ancăi, concurentul a făcut o serie de mărturisiri fără precedent.

Flavius se simte atras de Anca, iar conexiunea pe care o are cu ea e mai presus de orice. Concurentul spune că se înțelege cu ea doar din priviri, ceea ce este un lucru foarte mare, mai ales că se cunosc de puțin timp.

Flavius: ”Mă simt așa vulnerabil pentru că ți-am spus de foarte multe ori cât ești de frumoasă” 

Anca a fost ochi și urechi și a ascultat cu atenție ce a spus Flavius.

Concurentul a spus din suflet ce simte pentru tânără, însă, se pare că ea nu-l crede deloc. 

”Ai un zâmbet așa perfect și ce spun acum vreau să aibă efect pentru tine, pentru că o să zic sincer. Ești o fată foarte frumoasă și am trecut la tine peste chestia asta de aspect. Mi-a plăcut că pot să vorbesc orice cu tine și mi se pare că ne înțelegeam din priviri.

Ți-am mai spus chestia asta și mă simt așa vulnerabil pentru că ți-am spus de foarte multe ori cât ești de frumoasă și nu obișnuiesc să fac chestia asta, dar nu-mi pare rău. Aș vrea să te vadă cum ești în afara camerelor și cum ești fără...eu știu că ai o reținere față de...ai, nu?”,
i-a mărturisit Flavius lui Anca.

Citește și: Exclusiv! Întorsătură de situație! Maria a rămas în Spania chiar dacă s-a desparțit de George: "Nu am simțit că a fost lângă mine"

După mărturisirile lui Flavius, Anca s-a împiedicat pe scări și a căzut. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Flavius a pus-o față în față pe Anca cu Radu, concurentul cu care aceasta a tatonat atunci când a intrat în casa.

Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

”Toți băieții îmi spun că la fel ai făcut cu Radu, cum ai făcut și cu mine, e adevărat sau nu?”, a spus Flavius.

Anca se simte foarte bine în preajma lui Flavius, se pare că ceea ce se simt amândoi este reciproc.

Citește și: Flavius, mărturisiri fără precedent în Casa Iubirii: ”Am fost vulnerabil pentru că ți-am zis de foarte multe ori cât ești de frumoasă” Urmăriți o nouă ediție, vineri, 2 decembrie, de la 10:00 și de la 16: 30, la Kanal D

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies