Exclusiv! Întorsătură de situație! Maria a rămas în Spania chiar dacă s-a desparțit de George: "Nu am simțit că a fost lângă mine"

Author: Alice Popescu

Maria, primele dezvaluiri despre separarea de George

Sursa: Captură YouTube

Maria, fosta concurenta de la Casa iubirii, a vorbit despre despartirea de George si cum s-a hotarat sa ramana in Spania dupa separare.

Se pare că Mariei îi priește totuși separarea de George chiar daca se visa alaturi de el într-o relație de lunga durata. Despărțirea celor doi foști concurenți de la Casa iubirii s-a produs încă din luna octombrie, iar daca își imagina cineva că Măria se afla în Romania, iată că ea a rămas în continuare în Spania alaturi de rudele lui George.

Citește și: Exclusiv! George și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit. După ce au petrecut o vacanță de neuitat împreună, cei doi foști concurenți și-au spus adio

Maria: "Nu am simtit ca a fost langa mine"

"Da, încă țin legătură cu fratele lui, cu mătușile lui, a dezvaluit Maria pentru Culisele Iubirii. Da, am fost foarte fericiți. Nu ne-am mai înțeles. Ne-am dat seama că suntem diferiți, ne certam ușor din orice. Nu ne conveneau niste chestii, el stătea pe telefon. El voia să plece în tara, eu nu voiam

să plec pentru că am renunțat la un job. Nu sper la o împăcare. A fost o relație toxica. Am suferit, el era pe balcon și eu sufeream și plângeam. Nu am simțit că a fost lângă mine. Poate n-a simțit. Nu îl judec pentru asta. A făcut ce a simțit. 

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Îl văd un băiat ok, dar am să îi reproșez multe lucruri. N-am mai numărat de cate ori am plâns. Nu sunt supărată pe el. Nu am rămas așa prieteni. Nu am simțit să mai continuam să vorbim, poate ar fi apărut niste reproșuri. Eu mi-aș dori o relație de prietenie. Sentimentele s-au stins de tot." 

Citește și: Exclusiv! Ce spune Natalia despre noul iubit al Grațielei. Fostele concurente încă păstrează legătura: "Am tăcut pentru că nu știam ce pot să spun și ce nu"

EDU.RO Subiecte Matematică simulare Evaluare Națională 2023: Ce variantă au avut de rezolvat elevii la Matematică?

Frumoasa fosta concurenta recunoaște că nici George nu mai are sentimente fata de ea. Mai mult, nu a spus la nimeni despre despărțire, nici macar Nataliei care a fost singura care a crezut în cuplul lor. Desi s-au despărțit și nu mai poate fi cale de întoarcere, Măria se gândește la momentele frumoasa petrecute împreună. Stand alaturi de rudele lui, este inevitabil că Măria să nu se gândească la el: "A fost cineva în care am avut încredere. A simțit și am simțit să fim împreună, dar cam atât."