Exclusiv! George și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit. După ce au petrecut o vacanță de neuitat împreună, cei doi foști concurenți și-au spus adio

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 nov 2022, 07:19

Maria si George de la Casa Iubirii nu mai formeaza un cuplu

Bianca Comanici a facut anuntul in premiera in timpul emisiunii Culisele Iubirii.

Foștii concurenți de la Casa Iubirii își mai dăduseră o șansă după ce au fost eliminați din show-ul matrimonial, au plecat chiar într-o vacanta la rudele lui George din Spania unde au vorbit despre noua etapa a relației.

Cei doi păreau foarte fericiți împreună și nimic nu părea că vă plana asupra relației lor. Ba mai, mult, George a făcut și câteva declarații interesante la acea vreme despre iubita lui, Maria la Culisele Iubirii. "Aș putea să o văd pe Maria viitoarea mea soție, dar asta depinde de ce o să fie în continuare. Ar fi bună de luat. Noi încercăm să facem ceva aici în Spania.
Dacă tot am venit, stăm un pic și vedem. Nu îmi place să îmi fac planuri, pentru că de obicei nu îmi ies și renunț. Pentru început o să stăm puțin pe aici. 
(...) Relația noastră este intensă din toate punctele de vedere. Și tachinările tot intense sunt." 

George si Maria nu mai formeaza un cuplu

Citește și: Exclusiv! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Xenia și Bogdan după ce s-au văzut la scurt timp după eliminarea de la Casa Iubirii

Însă, iată că a trecut abia o luna de la aceasta declarație și cei doi nu mai formaza un cuplu. Cea care a dat vestea a fost nimeni alta decât Bianca Comanici. Prezentatoarea emisiunii Culisele Iubirii a ținut să îi spună acest lucru Xeniei deoarece știa că cei doi s-au întâlnit la un moment dat în club, iar George părea că o place. Atât George cât și Xenia sunt din Cluj, din cartiere apropiate.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

Ce spune Xenia despre George, fostul iubit al Mariei

"George pare mai dezinvolt în afara camerelor, toți suntem așa când nu suntem filmați. Este un băiat foarte de treaba. El este altfel în afara Casei, l-am văzut 5 minute în club. Nu vreau să îmi dau cu părerea despre ei, eu chiar cred că au încercat să facă să meargă lucrurile. Da, mă așteptam să se despartă. Îmi pare rău pentru ei, dar daca n-a fost să fie", a declarat Xenia pentru Culisele Iubirii.

 

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies