Flavius, mărturisiri fără precedent în Casa Iubirii: ”Am fost vulnerabil pentru că ți-am zis de foarte multe ori cât ești de frumoasă” Urmăriți o nouă ediție, vineri, 2 decembrie, de la 10:00 și de la 16: 30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei

Flavius, mărturisiri fără precedent în Casa Iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Flavius a făcut dezvăluiri fără precedent în Casa Iubirii. Natalia a rămas mască când a auzit că tânărul își dorește să cunoască o altă fată.

În ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”, Flavius se destăinuie în fața Ancăi, acesta îi spune că devine vulnerabili în prezența ei și niciodată nu a făcut astfel de mărturisiri, fiind ceva nou pentru el.

Flavius vrea să o cunoască pe Anca. Cum a reacționat Natalia în urma dezvăluirilor pe care concurentul le-a făcut 

Flavius face dezvăluiri fără precedent, se pare că tânărul a pus ochii pe Anca și s-a decis să se destăinuie în fața ei. 

”Cred că am fost așa vulnerabil pentru că ți-am spus de multe ori că ești foarte frumoasă și toate astea. Eu nu obișnuiesc să fac chestia asta. Știu că ai o reținere față de...poate. Ai, nu?...ok”, a spus Flavius.

Pe chipul Nataliei se poate citi cu ușurință că situația nu i-a picat deloc bine, fiind bine cunoscut faptul că și-ar fi dorit să-l cunoască mai mult pe Flavius, însă, se pare că acest ar vrea să o cunoască pe Anca.

Citește și: Atmosfera de sărbătoare din Casa iubirii, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, va fi umbrită de lacrimile amare ale Ancăi! „Tu suferi pentru cineva din afară?” Aflați dezvăluirile tulburătoare ale concurentei, joi, de la 10:00 și 16:30!

După ce a intrat în casa, Flavius a dezvăluit că și-ar dori să o cunoască pe Natalia, ei fiind doi dintre concurenții care au mai fost în casa în trecut, se pare că tânărul și-a schimbat alegerea și vrea să cunoască o altă fată.

„Ești cu totul închis la minte!”. Bianca bufnește în plâns din cauza lui Robert. Patrick îi face mărturisiri Nonei: „Simt că pierd teren”. Nu ratați o nouă ediție „Casa iubirii” mâine, 25 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Un incident are loc în Casa Iubirii, Anca se împiedică și cade, însă nu este nimic grav. Aceasta îi cere camerei să o lase în casa băieților. Odată ajunsă în casa băieților, Anca are parte de o situație fără precedent, este pusă de Flavius față în față cu Radu pentru a afla dacă tânăra mai are ceva pentru el și dacă merită să continue ce a început.

Urmăriți o nouă ediție Casa Iubirii, vineri, 2 decembrie, de la 10:00 și de la 16: 30, la Kanal D.

Citește și: Concurenții din Casa Iubirii au sărbătorit cu mare fast de Ziua Națională a României. Fetele și băieții au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au așezat cu toții la masă

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies