Concurenții din Casa Iubirii au sărbătorit cu mare fast de Ziua Națională a României. Fetele și băieții au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au așezat cu toții la masă

Author: Madalina Maftei

Atmosferă de sărbătoare în Casa Iubirii. Concurenții s-au bucurat de momentele petrecute împreună la masa de 1 Decembrie.

Atmosfera de sărbătoare continuă în Casa Iubirii cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Concurenții au sărbătorit cu mare fast Ziua Națională a României, lăsând deoparte toate neînțelegerile care au existat între ei de-a lungul timpului. Andreea Mantea le-a spus și câteva cuvinte din suflet concurenților, înainte de a se înfrupta din bunătățile pregătite cu ocazia acestei zile de maximă importanță pentru români.

Cum au sărbătorit concurenții din Casa Iubirii de 1 Decembrie

Veselie și voie bună în Casa Iubirii cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Concurenții au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au bucurat de momentele unice petrecute împreună, exact ca o familie. 

Citește și: La mulți ani, Andreea Mantea! „Nu mă așteptăm să fie cadoul meu, Jador!” Îndrăgitul artist și-a făcut apariția în Casa iubirii special pentru a sărbători ziua de Sfântul Andrei! Iată cum au reacționat concurenții!

Andreea Mantea s-a bucurat să-i vadă pe toți uniți la aceeași masă și a ținut să le spună câteva cuvinte, înainte să-i lase să se bucure de bunătățile tradiționale petrecute pentru masa festivă de 1 Decembrie.

”Atât cât puteți, vă doresc să vă înțelegeți, sunteți diferiți, sunteți țineri, sunteți frumoși, peste orice greutate puteți să treceți, oricând. Nu aveți lucruri grave, nu aveți datori foarte mari, nu aveți lucruri de care să vă plângeți și să vă fie greu.

Reveniți-vă și luați viața mai ușor, bucurați-vă de fiecare zi, bucurați-vă de ce aveți. Așezați-vă la masă, indiferent de ce s-a întâmplat între voi, împărțiți frățește”, le-a spus Andreea Mantea concurenților din Casa Iubirii.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citește și: Atmosfera de sărbătoare din Casa iubirii, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, va fi umbrită de lacrimile amare ale Ancăi! „Tu suferi pentru cineva din afară?” Aflați dezvăluirile tulburătoare ale concurentei, joi, de la 10:00 și 16:30!

Concurenții s-au așezat la masă și s-au bucurat de preparatele tradiționale pregătite pentru această zi specială. Fasolea cu ciolan, slănina, ceapa, brânza și salata de vinete au fost printre delicatesele care le-au bucurat papilele gustative concurenților din Casa Iubirii.

Nona, lovitură neașteptată pentru Patrick! Concurenta solicită o întâlnire cu Ionuț! „Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri!” Aflați cum va reacționa Patrick, miercuri, in Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D!

Deși ar fi trebuit să se bucure de masa copioasă, se pare că Bianca îi aruncă săgeți Ancăi, care a spus că ar vrea să învețe să joace teatru. 

Concurenții s-au distrat de minune în această zi importantă și pare că această masă i-au unit mai mult ca niciodată.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies