Nicoleta este dezamăgită de alegerea lui Sorin. Concurentul preferă banii, în locul unei întâlniri cu iubita sa. O nouă ediție incendiară, mâine, 3 decembrie

Author: Andreea Buinoschi

Nicoleta este dezamăgită de alegerea lui Sorin. Concurentul preferă banii, în locul unei întâlniri cu iubita sa. O nouă ediție incendiară, mâine, 3 decembrie

Sursa: Captură video

Pentru Sorin, cecul este mai important decât dorința Nicoletei de a avea parte de o întâlnire romantică în cuplu, iar acest lucru a fost spus, fără nicio reținere, chiar de către el.

Sorin a spus, clar și răspicat, fără să stea pe gânduri, că, dacă ar trebui să aleagă între un cec și o întâlnire romantică alături de Nicoleta, iubita lui, așa cum își dorește ea, ar alege cecul.

Sorin preferă banii, în locul unei întâlniri romantice cu Nicoleta

În ciuda faptului că Nicoleta își dorește foarte mult să aibă parte de o întâlnire romantică alături de Sorin, și știe și el foarte bine acest lucru, întrebat de Bianca ce ar alege între acest lucru și banii, concurentul a ales cecul.

Reacția lui a stârnit reacții aprinse, iar Nicoleta a fost vizibil dezamăgită, spunând că ea ar renunța la bani, pentru a putea avea parte de o întâlnire romantică împreună cu Sorin.

Bianca deschide o discuție despre o situație ipotetică, iar răspunsul lui Sorin i-a lăsat un gust amar Nicoletei.

„Dacă tu ai câștiga cecul tău, tu ai schimba cecul tău pe date (n.r. întâlnire), acum, romantic, cum vrea ea?”, a întrebat Bianca.

Citește și: Exclusiv! Întorsătură de situație! Maria a rămas în Spania chiar dacă s-a desparțit de George: "Nu am simțit că a fost lângă mine"

„Păi de ce să schimb eu cecul”, a răspuns Sorin, fără să stea pe gânduri, fără să se gândească la a doua variantă.

„E o întrebare ipotetică. Ai schimba?”, revine Bianca.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Nu, nu aș schimba”, a răspuns, din nou, Sorin, la fel de cate     goric.

„Dar, Nico, tu ce ai alege? Dintre un date și cecul”, a întrebat Larisa.

Nicoleta a ales întâlnirea romantică

Extrem de dezamăgită de răspunsul dat de partenerul ei, Nicoleta a spus că ea ar alege întâlnirea romantică, fără să ezite nici măcar o secundă.

Citește și: Concurenții din Casa Iubirii au sărbătorit cu mare fast de Ziua Națională a României. Fetele și băieții au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au așezat cu toții la masă

În urma discuției avute, cei doi s-au întâlnit pe terasă, acolo unde Nicoleta i-a spus lui Sorin cât de urât s-a văzut răspunsul lui, deoarece a fost singurul care a ales banii. „Fiecare o ales date, tu ai fost singurul care a ales cecul. Se vede foarte urât”.

Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

Urmăriți o nouă ediție incendiară a emisiunii „Casa Iubirii”, mâine, 3 decembrie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, doar pe Kanal D!

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies