Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 28 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 27 nov 2022, 20:00

Luni, 28 noiembrie, are loc o nouă ediție incendiara “Casa iubirii”. Concurenții vor fi total surprinși de apariția unei concurente!

Mâine, telespectatorii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară și plină de surprize.

O nouă concurentă va fi prezentă în cadrul emisunii.

Citește și: Sibienii au primit-o cu bratele deschise pe Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului "Casa iubirii”! “Am avut o discutie cu Mos Craciun…”

Sar scântei între Andreea și Larisa! 

Lucrurile încep să scape, din nou, de sub control. Mâine se încing spiritele între Andreea și Larisa. Astfel, telespectatorii vor asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților.  

Radu:  "Observ că se cam sparg găștile pe aici."

Andreea:" Între noi două nu mai este totul ok. Se iau anumite glumițe mult mai personal decât ar trebui să fie."

Larisa:" Tu dacă vezi un om, încerci să vorbești cu el și îți face fețe de genul... Mai am chef să vorbesc? Nu mai am chef și gata! S-a terminat totul între noi."

Citește și: Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii s-au cunoscut mai bine în afara casei: "Ne-am cunoscut altfel decât în fața camerei" Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”!

De asemenea, în ediția de mâine a emisiunii “Casa iubirii”, își va face apariția o nouă concurentă, care se va bucura de toată atenția băieților și a fetelor.

Unul dintre băieți va avea ocazia să o cunoască înaintea celorlalți, însă, doar dacă va răspunde la câteva întrebări.

"Cel care va da cele mai multe răspunsuri corecte va putea să o cunoască pe noua concurentă înaintea tuturor celorlalți băieți din casă. Este posibil ca astăzi să fie chiar singurul dintre voi care o va cunoaște. Se înscriu la concurs doar băieții care vor să o cunoască înaintea celorlalți", scrie în scrisoarea pe care o primes băieții.

Citește și: Exclusiv! Costi, dezvăluiri despre pasiunea Kingai pentru Radu: "De la casting, era posesivă. Voia să-l sărute atunci acolo"

Fanii show-ului matrimonial “Casa iubirii” vor avea parte de momente palpitante în această zi. 

Calendar Ortodox 24 ianuarie 2023: Ce sărbătoare este marți? Rugăciune pentru sănătate și fericire în familie

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 28 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies