Andreea Mantea, anunț important pentru concurenții din Casa Iubirii: "Va fi cu eliminare" Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 27 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 26 nov 2022, 20:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 27 noiembrie, la Kanal D.

Duminică, 27 noiembrie, fanii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară. Andreea Mantea va anunța ce se va întâmpla cu cei patru concurenți care sunt în pericol de eliminare.

Citește și: Gelozie și replici acide în Casa iubirii! Nicoleta răbufnește după ce Natalia dă semne că mai tânjește după Sorin! „Vezi că se înțelege destul de prost! Ca și cum tu m-ai călcat acum așa în picioare”

Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 27 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

A fost o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească. Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii va fi marcată de multe momente emoționante și tensionate! 

Duminică, 27 noiembrie, în Gala emisiunii Casa iubirii, concurenții vor avea parte de momente surprinzătoare.

Andreea Mantea  anunță o nouă regulă care se aplică în ediția de mâine. Frumoasa prezentatoare a spus că va fi un vot secret, care va decide ce concurent părăsește emisiunea.

Citește și: Fetele au avut parte de o surpriză de proporții. Noul concurent le-a lăsat mască pe fete: ”Mi s-a umplut sufletul de bucurie”

"Ei bine, în această Gală, puterea va sta în mâinile tuturor celor care stau acum pe scaune.

Oricare, repet, oricare dintre cei patru concurenți  poate părăsi Casa iubirii. Va urma un vot secret. Dacă un singur vot are scris pe el cu eliminare, va fi cu eliminare. Soarta celor patru stă în mâinile voastre. Colegii voștri au decis, dacă votul vostru este unanim, așa rămâne, dacă nu, nu. Gala va fi una...", a anuntat Andreea Mantea in Gala de duminica, 27 noiembrie.

Concurenți Casa Iubirii sezonul 2: Cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își  caută sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 27 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies