Fetele au avut parte de o surpriză de proporții. Noul concurent le-a lăsat mască pe fete: ”Mi s-a umplut sufletul de bucurie”

,

Surprizele se țin lanț în Casa Iubirii, prezența unui nou concurent în emisiune le pune pe jar pe fete, acestea sunt nerăbdătoare să-l cunoască.

Noul băiat s-a pregătit ca la carte pentru fete, le-a întâmpinat cu petale de trandafiri, turtă dulce și, nu în ultimul rând, cu trandafiri negri. Surpriza a fost mare când fetele au aflat cine este băiatul care a intrat în „Casa Iubirii”. Larisa, una dintre cele mai vechi concurente, și-a dat seama din prima cine este băiatul. Noul concurente este nimeni altul decât Flavius, tânărul care a mai fost în competiție.

Flavius este noul concurent din Casa Iubirii. Cum l-au reprimit fetele în casă

Natalia a fost surprinsă să-l vadă pe Flavius din nou în casă, mai ales că și ea a intrat recent înapoi în competiție. 

”Când l-am văzut pe Flavius mi s-a umplut sufletul de bucurie pentru că a intrat o persoană dragă mie, un fost concurent. Sunt foarte bucuroasă că a intrat Flavius”, a spus Natalia. 

Băieții stau ca pe ghimpi căci nu știu cine este noul băiat care a intrat în casă, suspansul crește de la secundă la secundă.

Citește și: Apariție uluitoare în Casa iubirii! Natalia, fosta iubita a lui Sorin a revenit în emisiune! „Am lăsat ceva neterminat” Iată cum a reacționat Nicoleta în clipa în care rivala ei a solicitat să îl reîntâlnească pe Sorin în camera roșie!

Flavius le-a dezvăluit fetelor că a părăsit competiția pentru că a avut o ofertă de nerefuzat în India și spera să aibă o carieră strălucită acolo, însă drumurile l-au adus înapoi în ”Casa Iubirii”.  Flavius este convins că își va găsi sufletul pereche de această dată și este pregătit să dea o șansă reală iubirii.

Băieții ard de nerăbdare să afle ce băiat a intrat în casă. Ionuț crede că este unul dintre concurenții vechi, Adrian sau Dragoș.

Bianca este curioasă să afle pentru ce fată a intrat Flavius în casă și dacă aceea este chiar Natalia.

Flavius este mai mult ca sigur că acum își dorește să o cunoască pe Natalia.

”Vreau să o cunosc pe Natalia”, a spus Flavius.

Citește și: Surpriză uriașă pentru fetele din Casa iubirii! „Toate în camera roșie?” Un fost concurent își va face apariția în emisiune! Ionuț si Larisa au parte de o cină romantică! Urmăriți o nouă ediție incendiară, joi, 24 noiembrie, de la 10:00 și 16:30

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Panică teribilă în Casa iubirii! „E vânată! Are fața umflată!” Diana a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a fost bătută de fostul ei iubit! Iată prin ce calvar a trecut...

Președintele PMP, după apelul lui George Simion: 'Vă tot spun că acest băiat este pe felie cu Kremlinul'

Panică teribilă în Casa iubirii! „E vânată! Are fața umflată!” Diana a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a fost bătută de fostul ei iubit! Iată prin ce calvar a trecut...

Diana a plecat la mall și nu s-a mai întors! Concurenții, în stare de soc! Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 23 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies