Flavius și Anca, puși la zid de ceilalți concurenți din Casa iubirii! „E teatru! Vai de mine ce iubire!” Sărutul lor pasional din camera roșie a stârnit un val de reacții aprige și au fost acuzați de falsitate!

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 dec 2022, 15:41
Foto(6)

Momentul sărutului pasional dintre Flavius și Anca a declanșat un val de reacții negative din partea celorlalți concurenți din Casa iubirii!

Plecarea lui Alin din Casa iubirii a iscat multe controverse și reacții aprige la adresa lui Ionuț, cel care a hotărât în cea mai recentă Gala, eliminarea colegului sau și a salvat-o pe Andreea. În primele zile ale acestei săptămâni concurenții au avut parte de două surprize de proporții, deoarece doi băieți noi au intrat în emisiune, pentru a-și caută jumătatea și au făcut furori în rândul fetelor, mai ales în clipă în care au anunțat pentru cine au venit în Casa iubirii.

Mai mult decât atât, noul concurent Alex i-a atras atenția Ancăi, iar Flavius, cel care o place s-a arată extrem de gelos. În ediția de astăzi, tânărul a decis să o cheme pe Anca în camera roșie pentru a lămuri lucrurile. În cele din urmă, cei doi s-au împăcat și au marcat reapropierea printr-un sărut pasional, stârnind astfel, un val de reacții răutăcioase din partea colegilor.

Flavius și Anca, puși la zid de ceilalți concurenți din Casa iubirii! „E teatru! Vai de mine ce iubire!”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Flavius și-a exprimat dorința de a o chema pe Anca în camera roșie, deoarece a vrut să lămurească lucrurile, după ce tânăra a declarat că îl admira pe Alex, noul concurent. Flavius a decis să lămurească situația creată deoarece Alex îi este bun prieten și se cunosc de foarte mulți ani și nu ar vrea să strice prietenia din cauza unor neînțelegeri.

Încă de cum a pășit Anca în camera roșie, Flavius a sărit să o îmbrățișeze și să o sărute cu foc, spre marea uluire a tuturor celorlalți concurenți, care au lansat acuzații de falsitate la adresa lor.

„Asta e teatru deja! Vai de mine ce iubire!(...) Ea face niște joculețe! Ori îți place ori nu-ți place!”, a

exclamat Andreea despre atitudinea Ancăi.

În camera roșie, Anca i-a sugerat lui Flavius să își ceară scuze pentru faptul că s-a îndoit de sentimentele ei și nu a avut încredere în relația lor, in clipa in care ea a afirmat ca ii place cum arată Alex. 

Anca: Vreau să-ți ceri scuze!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Flavius: Eu să-mi cer scuze? Eu mi-am călcat peste orgoliu!

Anca: A coborât un băiat care estetic e pe placul meu! Asta nu înseamnă... și tu poate întâlnești o față care estetic este genul tău! Asta nu înseamnă că anulezi persoană care e lângă ține!

Flavius: Da! Am înțeles!

Anca: Eu tot timpul m-am lăudat cu fizicul tău!

Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

Citește și: Flavius și Anca, primul sărut pasional în camera roșie! Aflați cum va reacționa Alex, noul concurent din Casa iubirii, pe care Anca l-a admirat, joi, 8 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, de Moș Nicolae! Noul concurent, Bogdan și-a făcut apariția într-un mod spectaculos! Iată cine este fata pentru care a venit în emisiune! „Vreau să văd dacă ne potrivim”

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies