Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Ce se întâmplă pe plan sentimental pentru frumoasa prezentatoare: „Am trăit prea mult timp căutând la alții ”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 dec 2022, 20:17

Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Ce se întâmplă pe plan sentimental pentru frumoasa prezentatoare

Sursa: Captură video

Andreea Mantea s-a despărțit, în urmă cu ceva timp, de fostul ei partener, iar tot ceea ce a însemnat viață sentimentală a ținut pentru ea. Acum, prezentatoarea a spus dacă are sau nu pe cineva în viața ei.

Andreea Mantea a fost invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu adiță”, difuzată pe

canalul de YouTube theXclusive. Prezentatoarea a recunoscut că este singură de mai bine de un an și jumătate, dar și că niciodată nu a fost mai fericită ca acum.

Andreea Mantea nu este implicată în nicio relație

Andreea Mantea și-a ținut ultima relație departe de ochii tuturor și nu a arătat nici chipul și nu a spus nici numele fostului iubit.

Acum, Andreea Mantea s-a descoperit pe sine și este mai fericită ca niciodată, chiar dacă nu are niciun bărbat în viața ei.

„Nu! (n.r. dacă iubește pe cineva) Îmi iubesc copilul, îmi iubesc mama, îmi iubesc tatăl, sora, îmi iubesc prietenii, îmi iubesc colegii, mă iubesc pe mine.

Am trăit prea mult timp căutând la alții și nu m-am uitat la mine.

Nu este niciodată târziu să te descoperi. Tu crezi că cei care ne privesc acum se cunosc 100%? Tu te cunoști pe tine 100%? Am ales, după foarte mulți ani, să îi las pe ceilalți și să mă concentrez pe mine.

Citește și: "M-am trezit la 4 dimineața cu o pofta nebuna să mă tund!" Andreea Mantea a pus mana pe foarfece și s-a tuns singură în baie. Cum arată acum podoaba capilară a vedetei

Sunt lucruri pe care eu nu le-am făcut pentru mine. Cred că acum sunt cea mai fericită. Îmi e greu să exprim în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima noapte în care eu am dormit singură, fără...

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Când m-am văzut în patul ăla, singură, eu cu mine, am fost cea mai fericită de pe pământ, atât de mult îmi doream să fiu singură, pentru că nu mai puteam, pentru că o relație toxică te omoară cu totul, te stinge pe tine ca om”, a povestit Andreea Mantea.

Citește și: Exclusiv! Andreea Mantea a găsit cheia spre fericire: "Nu îi înțeleg pe cei care nu sunt ca mine"

Andreea Mantea a stat într-o relație toxică

Prezentatoarea a fost implicată într-o relație toxică, iar trăirile pe care le-a experimentat acolo au făcut-o să își dorească să fie o femeie singură, deoarece avea mult de suferit.

„Dacă ești în relația nepotrivită, în relația nefericită... Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. Sunt fericită eu. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta.  Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi.

Bianca, ieșire nervoasă fără precedent în Casa iubirii! Concurenta a lansat un atac aprig asupra lui Robert! Iată de la ce anume a plecat cearta celor doi și ce replici acide și-au spus! „Lui Robert nu-i convine nicio fată de aici”

Să nu fie limite, să nu fie «n-ai voie, nu poți, de ce», să nu fie o critică, să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu, să nu fie obositor”.

Întrebată ce înseamnă o relație toxică, Andreea Mantea a descris-o ca fiind atunci când „ unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt, noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot și, în continuu, ai ceva rău să-mi spui, în continuu tu îmi faci mie rău glumind cu altele, și eu, de când mă trezesc, sunt în continuu supărată, atunci de ce facem?”, a mai declarat aceasta.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.