Cătălin Zmărăndescu, de la subiectul unui pariu, la garda de corp a lui Gigi Becali. Începutul drumului de succes, în exclusivitate, la „Fiță cu Adiță”

,
cătălin-zmărăndesc-fiță-cu-adiță-gigi-becali

Cătălin Zmărăndescu, de la subiectul unui pariu, la garda de corp a lui Gigi Becali

[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”. Acesta a vorbit cu mândrie despre momentul în care l-a impresionat atât de mult pe Gigi Becali, încât a devenit garda lui de corp.

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea Fiță cu Adiță ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Acesta a povestit despre momentul în care viața i s-a schimbat, devenind garda de corp a lui Gigi Becali.

Cătălin Zmărăndescu s-a antrenat acasă la Nuțu Cămătaru

Deși au trecut mulți ani de la momentul în care a devenit garda de corp a lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu nu va uita niciodată aceste momente. Începutul a fost unul timid, dar acesta a reușit să ajungă foarte sus.

„Ohoo, ani mulți, ani mulți în urmă! S-a făcut o gală, undeva pe la Agronomie, o gală de box, kik-boxing și antrenorul pe care îl aveam la vremea respectivă era prieten cu Nuțu Cămătaru.

Mă rog, a fost o chestie din asta... Am înțeles că, de fapt, a fost un pariu între domnul Becali și Nuțu Cămătaru, care are om mai bun, ceva de genul ăsta și s-a făcut meciul ăsta. Din ce am înțeles, la vremea respectivă, s-a pariat, fiecare pe al lui, adică cel mai bun bodyguard al lui Becali.

Citeste si: Serghei Mizil dă sfaturi de viață băieților. Cum trebuie să se poarte bărbatul cu femeia, în viziunea lui

Încă nu aveam nicio treabă. Făcusem câteva antrenamente pe la Nuțu Cămătaru pe acasă, în zona în care avea el herghelia și, probabil, așa a fost la timpul respectiv. Toată lumea considera că eu sunt acolo, că o fi și o plesni”, a povestit acesta.

cătălin-zmărăndesc-fiță-cu-adiță-gigi-becali

Cătălin Zmărăndescu, de la subiectul unui pariu, la garda de corp a lui Gigi Becali

[Sursa foto: Captură video]

Cătălin Zmărăndescu l-a bătut pe șeful gărzilor de corp ale lui Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu a câștigat un meci important   și, la finalul lui, Gigi Becali i-a dat o veste pe care nici măcar nu a avut timp să o digere.

„Eu eram sportiv, mergeam unde mă chemau să fac antrenamente și cu asta basta. Cert este că, după meciul ăla... partenerul meu de competiție a fost șeful gărzilor de corp ale lui Gigi Becali. Nu l-am bătut, l-am căsăpit și m-am dus la vestiar și a venit Gigi: «Băi, băi, băi, tu, de astăzi, lucrezi pentru mine. Ai 300 de dolari salariu și mâine ești la muncă».

Citeste si: Gheboasa a recunoscut cât de anevoios a fost drumul spre succes. Acesta a ajuns dintr-un depozit pe scenele din țară

N-am putut să scot un cuvânt, m-am uitat ca prostul, n-avea Steaua atunci și, după, vine Nuțu cu antrenorul și eu dădeam să comentez, că ce muncesc pentru 300 de dolari gardă de corp, «Du-te, mă, că o să fie bine, nu știu cum și nu știu ce». Zic «OK», așa a fost.

A doua zi, m-am prezentat la muncă și așa a început viața de lângă Gigi Becali. Vă spun clar: Gigi Becali pe care l-am cunoscut eu nu are nicio treabă cu Gigi Becali din ziua de astăzi, total diferit. Aceeași bunătate o avea, pe care o are și acum, dar era un om care nu era ușor influențabil de oricine”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

A fost Cristina Neagu adevăratul antrenor al naționalei de handbal? Adrian Vasile a dezvăluit ce relație are cu căpitanul echipei naționale și de ce ține cont de indicațiile ei

Bătălie pentru cei mai buni medici! Marile reţele private de sănătate înghit zeci de clinici din ţară

A fost Cristina Neagu adevăratul antrenor al naționalei de handbal? Adrian Vasile a dezvăluit ce relație are cu căpitanul echipei naționale și de ce ține cont de indicațiile ei

Serghei Mizil, declarații fără perdea în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Se teme sau nu acesta de moarte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies