Soția lui George Simion, acuzată că și-a lăsat iubitul de doi ani pentru actualul partener. Cine a dat-o de gol pe Ilinca

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 aug 2022, 14:43

Soția lui George Simion, acuzată că și-a lăsat iubitul de doi ani

Ilinca, soția lui George Simion, este acuzată că și-a lăsat iubitul, cu care avea o relație de doi ani, pentru actualul ei partener. Ilinca a fost dată de gol de persoana care a criticat decizia lui Gigi Becali de a oferi, la nuntă, două tone de brânză.

Soția lui George Simion a fost pusă la zid de către Diana Șoșoacă.

Aceasta a făcut mai multe afirmații controversate, după ce George Simion și Ilinca Munteanu și-au unit destinele în acest weekend.

Soția lui George Simion, acuzată că și-a părăsit iubitul

Diana Șoșoacă revine cu declarații și spune că Ilinca Munteanu ascunde anumite aspecte extrem de importante din trecutul ei. Mai exact, aceasta susține că Ilinca și-a părăsit iubitul, cu care era împreună de doi ani, pentru a putea fi cu George Simion.

„Întâmplător, este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci, din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus aceasta.

Diana Șoșoacă o compătimește pe Ilinca pentru alegerea făcută

Senatoarea a mai spus că Ilinca este o fire extrem de romantică și, datorită faptului că are doar 22 de ani, nu vede lucrurile așa cum sunt ele de fapt.

Citeste si: Ce face George Simion cu banii de la nuntă. Liderul AUR a dezvăluit ce planuri are

Diana Șoșoacă susține că îi este „milă” de Ilinca, deoarece a intrat într-un joc ce nu ar fi deloc așa cum ea și-ar imagina.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară.

Pornești cu atâtea visuri. Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private.

Ce avere are George Simion, lider AUR:

Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine” Dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Silviu și-o caută cu lumânarea”

Un alt aspect controversat al nunții a fost reprezentat de Gigi Becali. Deși George Simion l-a vrut naș la nuntă, acesta nu a acceptat, dar, chiar și așa, i-a dat brânză în valoare de 20.000 de euro.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies