Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine” Dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Silviu și-o caută cu lumânarea”

,
diana sosoaca sotie

Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu soțul ei 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întrebată ce fel de soție este, Diana Șoșoacă a spus că, în viziunea ei, este femeia pe care orice bărbat și-ar dori-o alături, având în vedere că mare parte din timp este plecată. Cum se înțelege senatoarea cu soțul ei?


In articol:

Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Diana Șoșoacă a vorbit despre viața ei personală, dezvăluind care este, de fapt, relația dintre ea și soțul ei. Având în vedere că are o personalitate puternică, de multe ori s-a scris că ea ar deține controlul în familie.

Ce dezvăluiri a făcut senatoarea?

Ce fel de soție este Diana Șoșoacă? 

Fiind o persoană foarte vocală, lucru pe care l-a dovedit în nenumărate rânduri în aparițiile ei publice, Diana Șoșoacă a explicat că, atunci când se află în sânul familiei, lucrurile sunt complet diferite. Deși au circulat nenumărate glume pe seama senatoarei și a soțului ei, Diana Șoșoacă a dorit să se știe că atunci când este acasă, soțul ei este cel care conduce discuțiile, iar ea ține tot timpul cont de sfaturile venite din partea lui.

Citeste si: Câți copii are Diana Șoșoacă! Puțină lume știe cu ce se ocupă moștenitorii senatoarei

Diana Șoșoacă a povestit că actualul soț este marea ei iubire, că sunt pe aceeași lungime de undă mai tot timpul, împărtășind aceleași valori. 

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine.

Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun. Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.”, a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Diana Șoșoacă a subliniat că soțul ei este un bărbat foarte inteligent și că amândoi iubesc România foarte mult și sunt dispuși să facă sacrificii pentru a o apăra.

Citeste si: Ce salariu are Diana Șoșoacă în Guvernul României. Senatoarea are o avere imensă

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum l-a sfidat Diana Șoșoacă pe Klaus Iohannis? Incredibil ce gest a făcut în fața președintelui: „SPP-ul a înlemnit!”

Senator american vede 'foarte posibil' un atac al Rusiei pe teritoriu NATO

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce avere are George Simion, lider AUR: "Îmi donez 90% din salariul de parlamentar"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies