Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul. Primele imagini cu micuțul Iair, de la fericitul eveniment

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 sep 2022, 20:27

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul. Primele imagini cu micuțul Iair, de la fericitul eveniment

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău și Adi Rus l-au botezat pe micuțul Iair. Creștinarea copilului a avut loc în urmă cu doar câteva ore, iar artista și soțul ei au publicat câteva fotografii extrem de emoționante.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat astăzi, 27 septembrie, copilul.

Slujba a avut loc la o biserică de lângă Cluj-Napoca, iar invitații și cei doi părinți vor sărbători în această seară.

Vlăduța Lupău și Adi Rus l-au botezat pe Iair

Citeste si: Meciul orgoliilor! Cine căștigă la Gala RXF dintre Bobicioiu și Zănoagă! Cei doi luptă corp la corp pentru o singură femeie. Mesajul lui Bobiciou înainte de marele meci: "Această luptă înseamnă totul pentru mine!"

Vlăduța Lupău și Iair au decis ca marele eveniment să aibă loc într-o zi de marți, pentru ca toți invitații să poată ajunge, deorece unii dintre ei nu puteau participa în weekend.

Vlăduța s-a oucupat de organizarea petrecerii și se anunță ca aceasta să fie una extrem de frumoasă. Artista și soțul ei nu s-au uitat la bani, deoarece și-au dorit tot ceea ce este cel mai frumos pentru copilul lor.

Iair are trei perechi de nași, iar una dintre nașe este chiar Olguța Berbec. În urmă cu ceva timp, Vlăduța a declarat că, la marele eveniment, va avea mai multe ținute, iar primele fotografii arată că acestea sunt unele extrem de frumoase și de elegante.

Citeste si: „Cel mai greu lucru” Vlăduța Lupău a făcut anunțul în miez de noapte!

„IAIR

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră! ❤️”, a scris Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Sufletul meu, ceva ce nu pot descrie în cuvinte. Multumesc Doamne 🙏🏻!”, a postat și Adi Rus.

Vlăduța Lupău i-a transmis lui Iair faptul că îl va crește în credință

Deoarece Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini până să îl poată aduce pe lume pe Iair, aceasta s-a rugat foarte mult la Dumnezeu pentru a deveni mamă. Mai mult decât atât, cântăreața consideră un semn divin faptul că fiul ei s-a născut în zi de sărbătoare, pe data de 6 august.

După ce și-a adus fiul pe lume, Vlăduța Lupău i-a transmis un mesaj, spunându-i că îl va crește în așa fel încât să fie credincios și să se teamă doar de Dumnezeu. De asemenea, soția lui Adi Rus a dezvăluit ca aceasta va fi prima lecție pe care i-o va oferi lui Iair: să îl iubească pe Dumnezeu.

Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată. Fanii au rămas fără cuvinte

Citeste si: Vlăduța Lupău, acuzată că a apelat la o mamă surogat! „Așa arată o femeie care naște” Iată cum a reacționat celebra artistă!

Vlăduța și-a mai exprimat dragostea permanentă pe care i-o va purta, dar și faptul că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, va fi lângă el, iar tot ce trebuie el să facă este să lupte și să nu se dea bătut niciodată.

Încă de când au dezvăluit că Vlăduța urmează să nască, atât ea, cât și Adi Rus i-au mulțumit lui Dumnezeu pentru minunea din viața lor.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies