„Nu vreau să...” Vlăduța Lupău a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta! În ce situație s-a filmat

,
vlăduța-lupău-iair-copil

„Nu vreau să...” Vlăduța Lupău a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta! În ce situație s-a filmat

[Sursa foto: Instagram]

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deoarece, de aproximativ două luni, a devenit mamă. Aceasta a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și și-a văzut dorința îndeplinită abia acum.


In articol:

Vlăduța Lupău a devenit mamă, după ce trecut printr-o durere foarte mare de fiacare dată când a pierdut cele două sarcini. Aceasta a reușit, în cele din urmă, să își întemeieze o familie, în adevăratul sens al cuvântului.

Vlăduța Lupău, mai fericită ca niciodată de când are copil

În miez de noapte, când toată lumea dormea, Vlăduța Lupău se bucura de momentele petrecute alături de fiul ei, Iair.

Aceasta a filmat dormitorul său, în care se afla și căruciorul în care dormea Iair și a adăugat și câteva cuvinte extrem de emoționante.

„Nu vreau să vă plictisesc... dar, în colțișorul acesta de casă, e toată dragostea”, a postat Vlăduța Lupău în mediul online.

Citeste si: Ce face Vlăduța Lupău atunci când trebuie să alăpteze și nu este acasă. Trucul la care orice mămică ar trebui să apeleze

vlăduța-lupău-iair-copil

„Nu vreau să...” Vlăduța Lupău a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta! În ce situație s-a filmat

[Sursa foto: Instagram]

Perioada aceasta este una extrem de aglomerată pentru Vlăduța și pentru Adi Rus, deoarece pregătirile pentru botez sunt în toi.

„Astăzi este tot o zi specială cum a fost cea de ieri, pentru că ieri ne-am mutat, iar azi mă ocup de botezul lui Iair. Mă duc la întâlnire cu Geta și cu Nicu, care vine special de la București, ca să facem un concept al petrecerii. Abia aștept, am emoții!”, a spus Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram.

Ce înseamnă numele pe care Vlăduța i l-a pus fiului ei

Vlăduța Lupău a ales ca numele fiului ei să fie Iair, nume care are o semnificație biblică aparte. După mai multe zile în care aceasta a fost întrebată ce înseamnă, în cele din urmă, a elucidat misterul.

„E o poveste...frumoasă. IAIR... este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Înseamnă «el strălucește» sau «cel pe care Dumnezeu luminează», iar faptul că Iair s-a născut în ziua de sărbătoare «Schimbarea la față»... este iar ceva fantastic!

Pentru cei care nu știu semnficația zilei... atunci Iisus a strălucit cel mai puternic la față pe muntele Tabor. «Și a strălucit fața Lui ca soarele, iar veșmintele Lui s-au făcut albe ca lumina». Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta.

Citeste si: Ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei. Aceasta a spus care este semnificația lui

Numele l-am ales în primele zile, când nici măcar nu știam dacă va fi băiat. Iar ziua nașterii și-a ales-o el... nu aveam nașterea programată. Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuia să nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august”, a scris Vlăduța Lupău în mediul online, după ce a născut.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău pentru fiul ei. Artista va avea trei perechi de nasi la botez

Anunțul premierului Nicolae Ciucă: Două vești bune pentru întreprinderile autohtone

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Vlăduța Lupău, dezvăluiri exclusive despre cum vrea să își crească copilul: "Copilul meu va fi îmbrăcat de la second-hand, va avea lucruri ieftine"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies