Vlăduța Lupău, dezvăluiri exclusive despre cum vrea să își crească copilul: "Copilul meu va fi îmbrăcat de la second-hand, va avea lucruri ieftine"

Author: Alice Popescu

Vladuta Lupau este insarcinata in 5 luni

Sursa: Instagram

Vladuta Lupau a anuntat intr-o zi cu o insemnatate mare din punct de vedere ortoxox faptul ca va deveni mamica.

Cantareata este insarcinata in cinci luni si a facut anuntul chiar de Buna Vestire luand prin surprindere toata suflarea showbiz-ului romanesc. Mai mult, Vladuta a tinut secreta toata sarcina pana in acest moment si asta pentru ca a vrut sa se asigure ca totul decurge foarte bine. Atat Vladuta cat si sotul ei cu care s-a casatorit in 2019 si-au dorit foarte mult un copil de ceva vreme. Se pare ca frumoasa artista ar astepta un baietel conform spuselor mamei sale intr-o interventie teefonica:" Ea vine mai rar acasă.

Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită.  Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei.  Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm."

Citeste si: EXCLUSIV! Andy Adetu, dezvăluiri despre trădarea fostei sale iubite, Roxana Buzoiu: "Am știut primul!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vladuta Lupau insarcinata in 5 luni cu baiat

Vladuta Lupau a declarat in exclusivitate cum va incerca sa isi puna amprenta asupra cresterii copilului sau fiind o mama destul de dura: "As zice ca scoala este importanta, insa nu cea mai importanta.

In Romania, scoala nu te invata chiar ce trebuie, parerea mea. Ar trebui sa fie niste scoli in care sa se observe inclinatiile copiilor si sa ii indrepti in acea directie. Pe mine nu m-a ajutat niciodata istoria si nu ma intreaba nimeni pe strada istorie. Este important ce trebuie sa stii ca si cultura generala, dar nu ore intregi. Deci, nici nu stiu daca o sa il dau la scoala.
Fireste ca il dau, dar o sa am grija unde.

Citeste si: EXCLUSIV! Gestul făcut de soțul Vlăduței Lupău pentru artistă: "Asta spune totul!" Cântăreața este însărcinată cu primul ei copil

Vladuta Lupau despre cum isi va creste copilul: "Copilul meu va fi imbracat de la second-hand, va avea lucruri ieftine 

Eu as fi foarte dura si severa cu copiii mei.

Sotul meu ii cocoloseste. Copilul meu va fi imbracat de la second-hand, va avea lucruri ieftine, asa zic eu acum. Copilul meu o sa mearga la ferma, la vaci. De ce sa ii cumpar ghete scumpe ca oricum ii raman mici. Trebuie sa se invete cu putin ca sa isi doreasca mult", a mai dezvaluit Vladuta Lupau in exclusivitate.