Gheboasa a recunoscut cât de anevoios a fost drumul spre succes. Acesta a ajuns dintr-un depozit pe scenele din țară

,
gheboasa-fiță-cu-adiță

Gheboasa a fost invitat în emisiunea Fiță cu Adiță. Acesta a făcut mai multe declarații despre viața lui și despre drumul spre succes care nu a fost unul deloc ușor, dar și despre cât de mult a contat să creadă în el.


In articol:

Gheboasa a venit în emisiunea Fiță cu Adiță. Acesta a vorbit fără nicio reținere despre viața lui și, fără nicio rușine, a recunoscut ce sacrificii a trebuit să facă până să devină faimos.

Gheboasa a ajuns din depozitul unei firme de curierat pe scenele din România

Gheboasa a început cu munca de jos. Acesta provine dintr-o familie cu resurse modeste și a trebuit să muncească pe brânci, pentru a se putea întreține.

Acesta a declarat că nu ar fugi de muncă, dacă nu ar mai avea succes pe plan muzical, dar preferă să facă ceea ce îi place.

„Nu m-am gândit că o să se întâmple vara asta. Nici nu puteam să preconizez, cumva, că mai aveam succes. Până să înceapă succesul meu de vara asta, eu tot voiam să mă apuc de altceva, prefer să mă duc la muncă, cumva, dar nici nu voiam să mă duc la munca aia, să-mi rupă ăia cârca.

Citeste si: Gheboasa, declarații sincere despre trecutul tumultos: „Tentativă de omor”. La ce vârstă a avut loc incidentul

Am lucrat în depozit, job-ul ăla se numește sclav, nu altceva.

Cu cârca...căram pe nebuneală. Eu aveam mai mulă școală decât șefii ăia de acolo, dar ei erau șefi acolo și mă terorizau, țipau, ne dădeau pauză foarte puțin, nu mai vreau să muncesc...asta vreau să fie munca mea”, a spus Gheboasa.

gheboasa-fiță-cu-adiță

Gheboasa a crezut în talentul lui și îi îndeamnă oamenii să facă același lucru

Trapper-ul îi încurajează pe toți să creadă în ei și în visul lor, deoarece, doar în acest fel, pot reuși în viață. Mai mult decât atât, acesta încearcă să se înțeleagă bine cu toată lumea și nu consideră că are niciun dușman.

„Dacă eu am avut...pot să spun ori norocul, ori, cumva, Dumnezeu a vrut să merg pe drumul ăsta, eu zic că toți pot și toți au șansa. Când vorbesc cu oamenii, încerc să le explic că pot să prindă putere și pot să creadă, cumva, în ei, să viseze din ce în ce mai mult. Cu cât visezi mai mult și ai aspitrații mai mari, cu atât șansele tale cresc. Chiar nu renunțați la visul vostru!

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care Vlăduța Lupău a refuzat să ia numele soțului după căsătorie

Am fost de atâtea ori jos, încât, dacă mâine aș coborî din nou acolo, aș ști drumul pe care să mă întorc. Adică, am fost pe drumul ăla”, a mai declarat trapper-ul.

„Nu consider că am vreun dușman(...) Eu nu pot să port râcă pe o persoană, adică, și dacă m-am certat cu ea, nu pot să-i port dușmănie și, dacă-mi face ceva rău, nu pot să-i întorc răul ăla”, a continuat acesta.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Raluca Bădulescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul de soțul ei! "Este minunea și dragostea vieții mele" Iată ce a mărturisit vedeta, cu ochii în lacrimi, despre...

Bursele europene au închis pe creștere, după ultimele decizii ale băncilor centrale

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Vali Vijelie, trădat de aproapele lui: ”Ochii vad, inima cere” Cea mai importantă lecție pe care artistul a învățat-o

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies