Raluca Bădulescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul de soțul ei! "Este minunea și dragostea vieții mele" Iată ce a mărturisit vedeta, cu ochii în lacrimi, despre Florin!

,

Raluca Bădulescu a făcut cele mai sincere mărturisiri despre soțul ei, Florin și despre despărțirea lor!

În urmă cu aproape două săptămâni, Raluca Bădulescu a anunțat că ea și soțul ei, Florin, au decis de comun acord să pună capăt căsniciei lor, după 13 ani de la căsătorie. Vestea despărțirii lor a picat că un trăsnet în lumea mondenă deoarece numanui nu i-a venit să creadă deoarece cei doi soți păreau extrem de fericiți în toate aparițiile lor publice și formau un cuplu frumos și reușit.

raluca badulescu

Raluca Badulescu a marturisit ca isi iubeste inca enorm sotul

[Sursa foto: Captură YouTube]

Raluca Bădulescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul de soțul ei! "Este minunea și dragostea vieții mele"

Invitată în emisiunea “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive, fashion icon-ul, Raluca Bădulescu, care își surprinde fanii în prmanenta cu aparițiile sale, a făcut declarații în premieră atât din culisele vieții sale de familie, cât și despre divorțul de soțul ei, anunțat recent.

Citeste si: Raluca Bădulescu și soțul ei au hotărât să pună capăt căsniciei lor, după 13 ani de la căsătorie! „Am decis să mergem pe drumuri separate" Iată primele declarații la TV ale vedetei despre despărțire!

raluca badulescu

Raluca Badulescu a facut marturisiri inedite din culisele vietii sale, la Fita cu Adita

[Sursa foto: Captură YouTube]

"Sunt foarte bună prietenă cu soțul meu. Ne suntem alături pe viață. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea.

De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că momentan ne-am separat, om vedea ce o mai fi, dar oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin(...) Am fost împreună 15 ani. E o viață de om, sunt atâția ani superbi, în care nu pot să spun despre el decât că e Dumnezeu pe Pământ. Îl ador!
Florin, te iubesc cel mai mult de pe lumea asta.(...) Îl iubesc că pe ochii din cap, dar și el pe mine. Este o situație grea, complicată.", a spus Raluca Bădulescu.

Citeste si: Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive! “Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Raluca Bădulescu și soțul ei au hotărât să pună capăt căsniciei lor, după 13 ani de la căsătorie! „Am decis să mergem pe drumuri separate" Iată primele declarații la TV ale...

Cel mai vechi ADN din lume, ce datează din urmă cu 2 milioane de ani, descoperit în Groenlanda

Raluca Bădulescu și soțul ei au hotărât să pună capăt căsniciei lor, după 13 ani de la căsătorie! „Am decis să mergem pe drumuri separate" Iată primele declarații la TV ale...

Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive! “Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies