Andreea Tonciu s-a luat la bătaie cu o femeie din showbiz. Declarațiile fără precedent ale brunetei: „Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat”

,
andreea-tonciu-bătaie

Andreea Tonciu s-a luat la bataie cu o femeie din showbiz

[Sursa foto: Instagram: tonciuandreeaoficial]

Andreea Tonciu s-a luat la bătaie cu o femeie din showbiz și nu a avut nicio problemă în a recunoaște-o. Bruneta a recunoscut și care a fost motivul din spatele acestui incident: mai multe vorbe neadevărate despre ea.

Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” și a recunoscut că s-a luat la bataie cu o femeie.

Aceasta a răspuns mai multor întrebări care i-au fost puse, printre care și unele legate de câteva scandaluri în care a fost implicată.

Andreea Tonciu s-a luat la bataie cu o femeie din showbiz

Andreea Tonciu a recunoscut că s-a luat la bătaie cu o femeie din showbiz, deoarece aceasta a făcut mai multe comentarii la adresa ei. Bruneta a declarat că respectiva persoană a făcut mai multe comentarii neadevărate care au scos-o din sărite.

„Nu vreau să dau nume, pentru că reclama se plătește. Nu știu dacă e persoană publică, nu cred că e, dar voia să devină. Motivul a fost că a vorbit prost despre mine. Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat”, a spus Andreea Tonciu.

andreea-tonciu-bătaie

Andreea Tonciu s-a luat la bataie cu o femeie din showbiz

[Sursa foto: Instagram: tonciuandreeaoficial]

Întrebată dacă s-a bătut cu o femeie pentru un bărbat, Andreea Tonciu a spus: „Să mă bat, nu, să dau eu, poate, da.

Îl suna. Știa că suntem împreună și îl suna. Nu știu ce voia, să se mai întâlnească, nu știu. Am prins-o la o emisiune”.

Citeste si: EXCLUSIV! Cu ce a surprins-o Zian pe Ilinca Vandici recent: "Câteodată îmi este foarte greu să nu râd!"

Andreea Tonciu a vorbit despre secretul unei căsnicii fără probleme

Andreea Tonciu este căsătorită de cinci ani, iar ea și soțul ei au un copil împreună. În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, aceasta a spus că unul dintre secretele căsniciei liniștite este libertatea totală pe care i-o acordă partenerului ei.

Cu toate acestea, așa cum se întâmplă în orice cuplu, între ei doi mai există și certuri, dar nu trec prin momente care le pot pune căsnicia în pericol.

„Păi, ca să aibă o relație liniștită, știi cum sunt eu cu soțul meu, nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile, dar, dacă soțul meu vrea să facă ceva, poate să facă, nu îl controlez...Pe cuvânt că îi dau libertate. Întrebați-l pe soțul meu dacă eu vreodată îl controlez...niciodată nu-l controlez pe soțul meu în telefon, dacă vrea să facă ceva, face”, a spus Andreea Tonciu.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arată sora mai mică a Biancăi și a lui Cristian Comănici: "Oameni buni, otrăvește copilul!"

Mai mult decât atât, relația cu partenerul ei a avut un impact extrem de bun asupra ei. De când este căsătorită, aceasta și-a temperat cu mult firea și a învâțat și cum să se controleze. Din fericire, lucrurile între Andreea și tatăl fiicei sale, Rebeca, merg foarte bine, iar timpul le-a demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul și că, dacă amândoi depun efort, povestea lor poate fi din ce în ce mai frumoasă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Lovitură dublă pentru Andreea Tonciu! După moartea bunicii ei, încă o persoană dragă a brunetei s-a stins din viață

Kievul rezistă bombardamentelor ruse: Alimentarea cu apă, căldură, internet şi comunicaţiile, aproape complet restabilite

Lovitură dublă pentru Andreea Tonciu! După moartea bunicii ei, încă o persoană dragă a brunetei s-a stins din viață

Andreea Tonciu, momente de cosmar dupa ce a fost urmarita si agresata in public: "Va raspunde penal pentru ce a facut!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies