Andreea Tonciu s-a luat la bătaie cu o femeie din showbiz. Declarațiile fără precedent ale brunetei: „Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 mai 2023, 06:30

Andreea Tonciu s-a luat la bataie cu o femeie din showbiz

Sursa: Instagram: tonciuandreeaoficial

Andreea Tonciu s-a luat la bătaie cu o femeie din showbiz și nu a avut nicio problemă în a recunoaște-o. Bruneta a recunoscut și care a fost motivul din spatele acestui incident: mai multe vorbe neadevărate despre ea.

Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” și a recunoscut că s-a luat la bataie cu o femeie. Aceasta a răspuns mai multor întrebări care i-au fost puse, printre care și unele legate de câteva scandaluri în care a fost implicată.

Andreea Tonciu s-a luat la bataie cu o femeie din showbiz

Andreea Tonciu a recunoscut că s-a luat la bătaie cu o femeie din showbiz, deoarece aceasta a făcut mai multe comentarii la adresa ei.

Bruneta a declarat că respectiva persoană a făcut mai multe comentarii neadevărate care au scos-o din sărite.

„Nu vreau să dau nume, pentru că reclama se plătește. Nu știu dacă e persoană publică, nu cred că e, dar voia să devină. Motivul a fost că a vorbit prost despre mine. Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat”, a spus Andreea Tonciu.

Întrebată dacă s-a bătut cu o femeie pentru un bărbat, Andreea Tonciu a spus: „Să mă bat, nu, să dau eu, poate, da. Îl suna. Știa că suntem împreună și îl suna. Nu știu ce voia, să se mai întâlnească, nu știu. Am prins-o la o emisiune”.

Citeste si: EXCLUSIV! Cu ce a surprins-o Zian pe Ilinca Vandici recent: "Câteodată îmi este foarte greu să nu râd!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Tonciu a vorbit despre secretul unei căsnicii fără probleme

Andreea Tonciu este căsătorită de cinci ani, iar ea și soțul ei au un copil împreună. În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, aceasta a spus că unul dintre secretele căsniciei liniștite este libertatea totală pe care i-o acordă partenerului ei.

Cu toate acestea, așa cum se întâmplă în orice cuplu, între ei doi mai există și certuri, dar nu trec prin momente care le pot pune căsnicia în pericol.

„Păi, ca să aibă o relație liniștită, știi cum sunt eu cu soțul meu, nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile, dar, dacă soțul meu vrea să facă ceva, poate să facă, nu îl controlez...Pe cuvânt că îi dau libertate. Întrebați-l pe soțul meu dacă eu vreodată îl controlez...niciodată nu-l controlez pe soțul meu în telefon, dacă vrea să facă ceva, face”, a spus Andreea Tonciu.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arată sora mai mică a Biancăi și a lui Cristian Comănici: "Oameni buni, otrăvește copilul!"

Mai mult decât atât, relația cu partenerul ei a avut un impact extrem de bun asupra ei. De când este căsătorită, aceasta și-a temperat cu mult firea și a învâțat și cum să se controleze. Din fericire, lucrurile între Andreea și tatăl fiicei sale, Rebeca, merg foarte bine, iar timpul le-a demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul și că, dacă amândoi depun efort, povestea lor poate fi din ce în ce

mai frumoasă.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!