„Am avut și gânduri de moarte”. Armin Nicoară, declarații dureroase despre cea mai neagră perioadă din viața lui, când a aflat că are diabet

Author: Andreea Buinoschi

„Am avut și gânduri de moarte”. Armin Nicoară, declarații dureroase despre cea mai neagră perioadă din viața lui, când a aflat că are diabet

Sursa: Captură video

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost invitați în emisiunea „Fiță cu Adiță”, unde au făcut destăinuiri sincere despre o perioadă dificilă din viața lor. Artistul a recunoscut că a vrut să își pună capăt zilelor, după ce a aflat că este bolnav de diabet.

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost invitați în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Artistul a vorbit despre perioada în care se gândea să își pună capăt zilelor, deoarece nu suporta gândul că este bolnav.

Armin Nicoară și Claudia Puican au trecut împreună printr-un moment dificil

Armin Nicoară s-a îmbolnăvit, în urmă cu mai mulți ani, de diabet. În primii ani, acesta nu dorea să mai discute cu nimeni și se închidea în casă, deoarece nu mai găsea niciun rost pentru care să se mai bucure de ceea ce era în jurul lui.

„El, de când s-a îmbolnăvit de diabet, a avut o perioadă din viața lui în care vedea totul negru.

Adică, își trăgea draperiile la cameră și nu mai exista viață. Pentru el, a fost o perioadă foarte grea de când s-a îmbolnăvit de diabet. Era foarte închis, nu discuta cu nimeni”,
a povestit Claudia Puican.

Durerea lui era atât de puternică, încât nu se bucura nici de zilele sale de naștere, chiar dacă cei dragi erau lângă el necondiționat.

Citește și: Claudia Puican este foarte permisivă în căsnicia cu Armin Nicoară. Artista îi permite soțului său să se vadă și cu alte femei: "Vedeți că acceptă orice situație” Ce condiție îi pune totuși partenerului ei

„Când erau zilele mele de naștere, nu acceptam să mă mai sune nimeni, nu mai răspundeam la telefoane, nu. Vedeam totul negru, deci nici măcar familia, care venea și bătea la mine, la ușă. Atunci, am crezut că s-a încheiat viața mea, când m-am îmbolnăvit”, a povestit Armin Nicoară.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Armin Nicoară a vrut să își pună capăt zilelor

Din cauza faptului că nu mai suporta încercările  prin care trebuie să treacă, Armin Nicoară a avut chiar și gânduri sinucigașe. Acesta nu le-a înfăptuit și, mai mult decât atât, a declarat că s-a împăcat cu ideea că este bolnav și a reînceput să se bucure de viață și de tot ceea ce aceasta îi oferă.

„Am avut și gânduri de moarte. Chiar spuneam atunci «De ce mai vreau să trăiesc?». Mă doborâse foarte tare, nu acceptam nici injecțiile, am fost într-o comă foarte gravă, patru spre cinci zile. Când am ajuns la spital, era totul alb.

Eu, atunci, cred că, atunci când m-am văzut pe patul de spital, cred că am fost într-o altă lume, atât de gravă a fost situația pentru mine.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia, declarații din spatele cortinei. Ce dificultăți întâmpină aceștia și ce trebuie să facă pentru succes

Georgiana Lobonț nu mai divorțează de Rareș Ciciovan ?! Noi dezvăluiri:

Părinții nu au vrut niciodată să mă supere, pentru că, după ce că eram într-o situație infernal de grea, ei, dacă mai veneau să îmi dea sfaturi, nu acceptam nimic. Ce îmi spuneau, mi se păreau că au ceva cu mine și îi vedeam dușmanii mei”, a mai declarat artistul.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies